TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Erken Teşhis Hayat Kurtarır

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Re: Erken Teşhis Hayat Kurtarır

Mesaj msturan » 31 Oca 2012, 21:02

Bir fotoğraf makinesi ve güzel bir makro lensle saat merakı çok daha doyurucu ve zevkli oluyor netekim, değil mi asymptote ;)

Edit: Unutmuşum :( ama fotoğraflar için teşekkürler asymptote :champ: Kollar için ne yaptın bu arada?
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj asymptote » 31 Oca 2012, 21:14

Saati yollamadım henüz, yollayacam. Makro lensim yok ne yazık ki msturan :) bunları kit lens+uzatma tüpleriyle çektim, ışık yetersiz olduğu için çok net çıkmadı fotoğraflar.. anladım ki bir de masaüstü ışık tertibatı kurmak gerekecek.. onu da hallettik mi, sırf makro çekmek için eski mekanizmalar alıp sökebilirim, işte o vakit dadından yinmez.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj msturan » 31 Oca 2012, 21:29

asymptote yazdı:...anladım ki bir de masaüstü ışık tertibatı kurmak gerekecek.. onu da hallettik mi, sırf makro çekmek için eski mekanizmalar alıp sökebilirim, işte o vakit dadından yinmez.. ;)

İşte tam olarak bahsettiğim şey :super:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj asymptote » 02 Şub 2012, 01:04

msturan amaç sadece saat fotoğrafları çekmek ise şayet, şöyle bir şey almak daha mantıklı: (500 dolar civarı, bir lens parası bile değil..)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj msturan » 04 Şub 2012, 17:38

Kusura bakma asymptote, ailesel sağlık durumları nedeniyle bir kaç gün forumdan uzak kaldım :( Ancak cevap yazabildim :?

Bu gerçekten mükemmel bir aletmiş :o Mikroskop yakınlaştırması olan bir video kamera gibi :super: Gerçekten çok zevkli olsa gerek buna sahip olmak, ama bence bir fotoğraf makinesinin yerini tutmaz ;) Ama ileride bir makine de olduktan sonra bu da alınabilir yanına :D Gerçekten paylaşım için çok teşekkürler, yeni bir şey öğrendim :super:
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj asymptote » 04 Şub 2012, 17:44

msturan yazdı:Kusura bakma asymptote, ailesel sağlık durumları nedeniyle bir kaç gün forumdan uzak kaldım

msturan geçmiş olsun, sıkıntılı bir durum yok inşallah? :?
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj SeRxx » 04 Şub 2012, 18:43

Geçmiş olsun Msturan umarım sağlık problem çözülmüştür ...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj msturan » 04 Şub 2012, 19:01

Yok yok, babamın ufak bir ameliyatı vardı, sıkıntısız geçti zaten çok şükür.. Şu an karşımda gazete okuyor zaten :D

Teşekkürler iyi dilekleriniz için asymptote, serxx :champ:
Kullanıcı avatarı
msturan

Önceki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners