Arkadaşlar benim yaptığım işlem ya gözünüzü korkuttu,ya ben eksik anlattım ya da tiye almadınız.
Eğer elektrikli dremel usta işi biz kullanamayız falan veya uzun iş derseniz size pilli dremel de gösterdim.Devri gayet düşüktür,alacağınız bir pasta (compaund veya cila takımı) güvenle uygulayabilirsiniz.
Ayrıca brushed denilen yani zımparalanmış değilmi?onu yaptığınızda düşük devir pilli dremel ile kesin gereğinden fazla parlamaz.Gereğinden fazla parlarsa şöyle bir 1000 grid zımparayı sürersiniz olur biter,yani siz zımparalarsınız

Ayrıca zımparalanmış çeliğin altından parlak çelik çıkmaz,yine mat çıkar ona da parlatılmamış çelik denir; dediğim gibi bir iki 1000-1500-2000 grid(duruma göre) darbesi ile iş halolur.Fabrikasyon çelik parlatmalar biliyorsunuz özel yöntemlerle yapılır.Elektropolisaj denilen bir yöntem mevcuttur.
Herneyse yoruldum yine,,,o alacağınız sıvı mendil vs ler sadece temizlik ve geçici parlaklık içindir.Arabada da polisaj makinasını elinize almadan geçici iş yaparsınız.Hatta kil ile iyice temizlik yapmanız gerekir.