Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
basto » 02 Eyl 2013, 12:29
Her semtte eski ve düzgün ustalar vardır aslında. Pi değişimi için Sirkeci'ye gitmene gerek olmayabilir. Bakrköy'de de yaptırabilirsin mesela.
Murat
-

basto
-
Miriel » 05 Eyl 2013, 14:42
basto yazdı:Her semtte eski ve düzgün ustalar vardır aslında. Pi değişimi için Sirkeci'ye gitmene gerek olmayabilir. Bakrköy'de de yaptırabilirsin mesela.
Benim oturduğum muhitte bildiğim usta bir saatçi yok.. Tavsiye edeceğiniz bir usta var mı?(Mümkünse metrobüse yakın semtler

)
NOBLESSE OBLIGE!
-

Miriel
-
basto » 06 Eyl 2013, 11:22
Kardeşim Bakırköy'de Edip Saat'e git, veya Sirkeci'ye git. Ya da AVM'lerdeki düzgün saatçilere gidebilirsin. Önemli olan contasına kapağına dikkat etmelerini rica et.
Murat
-

basto
-
Miriel » 06 Eyl 2013, 14:56
basto yazdı:Kardeşim Bakırköy'de Edip Saat'e git, veya Sirkeci'ye git. Ya da AVM'lerdeki düzgün saatçilere gidebilirsin. Önemli olan contasına kapağına dikkat etmelerini rica et.
Murat abi tesekkürler.

NOBLESSE OBLIGE!
-

Miriel
-
ismail38 » 16 Kas 2013, 21:08
saatçi casio databank saatimin ekranınını ve pilini değiştirdi. elime aldım gayet yeni gibi olmuş. Eve gidip elimi yıkadıktan sonra birde baktımki cam buharlanıyor. şehir dışına çıkacağımdan tekrar götüremedim aynı yere. saatide alıp iş yerine gittiğim birgün konu açıldı arkadaşlarda sıvı conta var açalım dediler. öylelikle saatin kapağını açıp sıvı conta sürdüm ve tekrar sıktım vidalarını artık sudan buhardan eser yoktu.
-

ismail38
-
Miriel » 24 Ara 2013, 17:57
enginaa yazdı:hocam sirkecide neresi var ben beyazıttayım çok rahat gidebilirim bi tarif edebilirseniz

Tam olarak ismini hatırlamıyorum ne ne yazık ki, orada Casio satan bir bayiden tarif alarak gitmiştim.
NOBLESSE OBLIGE!
-

Miriel
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 36 misafir