Merhaba dostlar,
Öncelikle güzel iltifatların için teşekkür ederim İlker

Saatlerin bakımları onarımı sırasında araya benim sağlık sorunlarım girdi ve şeker ve tansiyon nedeniyle sağolsun Akifin de yakın ilgisi ile hem bedenen hemde psikolojik olarak o kaosu atlattım ,şekerle yaşamayı öğreniyorum.
Aancak o sırada İlker ve bir kaç dostumuzun saatlerini 1 ay kadar bekletmek durumunda kaldım hepside sağolsunlar çok anlayışlı ve sabırlı olmanın yanında iltifatlarınıda esirgemiyorlar.

Teknik olarak Omega ve Zenith Tüm parçaları sökülerek yıkama makinasında yıkama revizyon işlemlerine tutuldu,isviçre yağları ile yağlandı.
Zenithin camı artık ömrünü doldurmuş minik kılcal çatlaklar nedeniyle değişmesi doğru olur diye düşündük
Omeganın otomatik sisteminde sıkıntı vardı gerekli parçalarını değiştirdik.
Kayışları Omegaya hakiye çalan bir kahverengi buldum kadranın renginede çok uydu güzel durdu.
Zenithin kasa beyaz kadran beyaz olunca siyah daha çok tercih edilir diye fikrimi belirtip seçimi her zaman zevkinize güvendiğim için sizlere bırakırım burda da seçimi İlker'e bıraktım ve kayışı takınca oldukça güzel durdu.
Movadoya pil ve klips değiştirdik çalışıyor diye makinaya pek bir şey yapmadık .
Yaptığım işlemler 2 yıl garantili en ufak bir sorunda karşı ödemeli olarak göndermenizi rica ederim.
Beğendiğine sevindim inşallah uzun süre sana ve çocuklarına torunlarına arkadaşlık ederler.