TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Bilezik Ayarı

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Re: Rolex Bilezik Ayarı

Mesaj slowokan » 16 Mar 2013, 16:08

Cok guzel yazmissin, Triton. :thumbup: Dedigin gibi, bir yerde durmak lazim. Pimpirikliligin sonu yok gercekten.

Ben de gemideydim, daha yeni indim, ancak simdi cevapliyorum, izledigim konulardaki mesajlari.

Bu arada saat de hala, uzun bilezigiyle duruyor oylecene. Bu sene sonunda belki Ingiltere yapacagim. Belki hic burada riske girmeyip, bilezigi Ingiltere'de kisalttiririm.

BMW cok severim. Ben hicbir sey kullanmiyorum. Merak ettim, 3 serisi mi kullaniyorsun? Guncel 3 serisi cok guzel oldu.
Kullanıcı avatarı
slowokan

Mesaj KKarakuş » 16 Mar 2013, 16:13

slowokan , tekrardan hoşgeldiniz. :thumbup: Gerekli başlıklarda bu yeni rotalardan çıkan yeni fotoğrafları paylaşırsanız sevinirim. :)
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj slowokan » 16 Mar 2013, 16:33

Hosbulduk KKarakuş... :thumbup:

Son calistigim gemide hic fotograf cekmedim. 3.5 ay boyunca bombos durdu fotograf makinasi kamarada. Aslinda Christmas ve yeniyil gecelerinde cektim ama meslekle alakali fotograflar degil. Bir de son gun, adetimdir, kamarami terkederken fotografini cektim.

Geminin fotograf makinasindan aldigim dagilmis jenerator fotograflari var. 800 kW'lik makina piston dagitti, yatak matak hicbir sey kalmadi. Biscay Korfezi'nin ortasinda coktuk, tam yol giderken. Hava da berbatti, acayip yalpaya girdi gemi. Jeneratore ait fotograflari merak eden olursa ayri bir baslik acarim. Karter, makina parcasi doluydu, ne var ne yoksa dagitmisti makina.. :o
Kullanıcı avatarı
slowokan

Mesaj drk » 16 Mar 2013, 17:40

Yahu Slowokan, kaç aydır saati kullanamıyorsun çok basit bir işlem yüzünden ;) Kendin bile en fazla 1 dakikada yapabilirsin, koskoca gemi makinesini yapıyorsun, iki küçük vidayı mı sökemeyeceksin? Çıkaracağın vidanın üzerini bantla ki tornavidayı kaydırırsan etrafı çizilmesin veya en kötü herhangi bir rolex bayisine götür, hassasiyetini belirt, 1 dakika sonra işlem tamam :thumbup: Kullan artık şu saati :D :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj slowokan » 16 Mar 2013, 18:01

Drk... :D

Yok gemiye goturmedim saati de ondan takmadim.

Yaw bi de simdi seyden killaniyorum. Saati alacaklar arka tarafta, gozden uzak yerde halletmeye calisacaklar. Olayi takip de edemeyecegim. Adamlar saati iceri gotururken "Dikkatli yapacaksiniz di mi?" seklinde bir soruyu da ben hayatta soramam. Orada durup olacaklari beklerim. O yuzden bu kadar huzursuzum.. :P

Ben gemiye gittikten sonra eve hirsiz girdi bu arada. Evi alarmla donatmistim gemiye gitmeden. Alarmdan 1 hafta sonrasinda hirsiz girdi. Alarm devreye girince herif hic bir seye dokunmadan kacip gitmis.
Kullanıcı avatarı
slowokan

Mesaj bengisaat » 16 Mar 2013, 21:33

Ee uyanık hırsız, o kadar temiz kullanılmış Rolexi duyar da ; o eve girmezmi :)
En son bengisaat tarafından 16 Mar 2013, 22:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj drk » 16 Mar 2013, 21:35

İstanbul'da olsam ben halledeceğim artık bu bilezik işini :D Sizin bileziğinizin baklaları vidalı, diğerleri gibi değil, ayarlamak çok daha kolay ve saate zarar verme ihtimali çok çok düşük. Güvenin saatçiye :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj slowokan » 16 Mar 2013, 23:42

bengisaat yazdı:Ee uyanık hırsız, o kadar temiz kullanılmış Rolexi duyar da ; o eve girmezmi :)

Hic kullanilmamis desek de olur aslinda. Bilezikten dolayi degil. O bilezik tam da olsa yine bu siklikta kullanirim ya... :P Totalde 24 saat takmisligim yoktur inanin. :?

Drk yazdı:İstanbul'da olsam ben halledeceğim artık bu bilezik işini :D Sizin bileziğinizin baklaları vidalı, diğerleri gibi değil, ayarlamak çok daha kolay ve saate zarar verme ihtimali çok çok düşük. Güvenin saatçiye :thumbup:

Evet, vidali olmasi bir avantaj. Ben de bundan dolayi biraz daha az tedirginim. Vidalari gordukten sonra icim rahatlamisti gecen sene. Bu hafta bi Akmerkez yapacagim belki. Milgauss'a da bakmak istiyorum. O arada o isi aradan cikarabilirim.

Bu arada gemiden, Rotterdam'da inecektim, son anda isler degisti, bogazdan ayrildim. Gecen hafta gemideyken Schipol Havalimani duty free'ye mesaj yolladim, GMT Master II (116713LN) ve 116520 Daytona fiyat bilgisi icin. GMT'nin fiyati 8,840 euro, Daytona'nin 8140 euro. Ama stock bilgisi vermiyorlar, ayrica rezervasyon da yok. Once gelen alir olayi. Daytona'nin fiyat cok cok iyi bence. Ama cok buyuk ihtimal o Daytona o adamlarin elinde yoktur. Bu devirde Daytona'yi kim kaybetmis de kim bulacak. Hem de o fiyata... :o
Kullanıcı avatarı
slowokan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners