bengisaat yazdı:Ee uyanık hırsız, o kadar temiz kullanılmış Rolexi duyar da ; o eve girmezmi

Hic kullanilmamis desek de olur aslinda. Bilezikten dolayi degil. O bilezik tam da olsa yine bu siklikta kullanirim ya...

Totalde 24 saat takmisligim yoktur inanin.
Drk yazdı:İstanbul'da olsam ben halledeceğim artık bu bilezik işini

Sizin bileziğinizin baklaları vidalı, diğerleri gibi değil, ayarlamak çok daha kolay ve saate zarar verme ihtimali çok çok düşük. Güvenin saatçiye

Evet, vidali olmasi bir avantaj. Ben de bundan dolayi biraz daha az tedirginim. Vidalari gordukten sonra icim rahatlamisti gecen sene. Bu hafta bi Akmerkez yapacagim belki. Milgauss'a da bakmak istiyorum. O arada o isi aradan cikarabilirim.
Bu arada gemiden, Rotterdam'da inecektim, son anda isler degisti, bogazdan ayrildim. Gecen hafta gemideyken Schipol Havalimani duty free'ye mesaj yolladim,
GMT Master II (116713LN) ve 116520
Daytona fiyat bilgisi icin. GMT'nin fiyati 8,840 euro, Daytona'nin 8140 euro. Ama stock bilgisi vermiyorlar, ayrica rezervasyon da yok. Once gelen alir olayi. Daytona'nin fiyat cok cok iyi bence. Ama cok buyuk ihtimal o Daytona o adamlarin elinde yoktur. Bu devirde Daytona'yi kim kaybetmis de kim bulacak. Hem de o fiyata...