TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Otomatik Saat İleri Gitme Sorunu Bilgi

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Re: Tissot Otomatik Saat İleri Gitme Sorunu

Mesaj veterinery26 » 17 Mar 2014, 12:53

sinan soyledıklerın doğru katılıyorum bende tissot skeleton aldım gunde 15 sn ye ilerde yalnız bır ıkı ay ıcerısınde duzelmezse malesef saatten soğuyacagım ya kasaya curumeye bırakacam yada zararına satmak zorunda kalacagım:(
Kullanıcı avatarı
veterinery26

Mesaj veterinery26 » 17 Mar 2014, 12:59

6 günlük deneme suresı gecti su an saat 6 gunde tamı tamına 60 sn ilerde:( en azından gunde 10 sanıyeyle ortalaması 15 den az bu biraz sevındırıcı:)
Kullanıcı avatarı
veterinery26

Mesaj xsneex » 20 Mar 2014, 15:43

Madem konu devam etti ben bi soru daha soracam biraz basit olabilir ama ay göstergesi nasıl ayarlanıyor bu tissot da ? Hangi ayın 30 hangi ayın 31 olacağının bir ayarı var mı peki?
Kullanıcı avatarı
xsneex

Mesaj SeRxx » 20 Mar 2014, 16:42

Tissot'larda böyle bir özellik yok malesef. Her ay takvimi manuel olarak ayarlamak zorundasınız :thumbup:

Bahsettiğiniz özellik "Perpetual Calendar" olarak geçiyor. Arama kutucuğuna "Perpetual Calendar" yazarsanız birçok bilgi çıkacaktır. :thumbup:

xsneex yazdı:Madem konu devam etti ben bi soru daha soracam biraz basit olabilir ama ay göstergesi nasıl ayarlanıyor bu tissot da ? Hangi ayın 30 hangi ayın 31 olacağının bir ayarı var mı peki?
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Bir Tissot AUTOMATIC Sorunsalı

Mesaj Alpp » 20 Mar 2014, 21:27

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.
10 gün önce saat ve saat ten bir tissot satın aldım. Saat otomatik. Alırken sapma yapabileceği ile ilgili uyarılar aldım ancak bu kadarını tahmin etmiyordum. Saat günde yaklaşık 8 saniye ileri çalışıyor. Buda haftada 1 dk yapıyor. Yanılmamam için bu saati en enn fazla 15 günde bir yeniden ayarlamam Ya da bir saatime birde telefonuma bakmam gerekiyor. Saatin çalışma düzeyini kullanıcının hareket potansiyeliyle orantılı olsuğunu söylüyorlar bu dayanaksız bir bahane. Bütün gün devlet dairesinde çalısıyorum geceleri kolumdan cıkarıyorum buna ragmen fazla çalısıyorsa ne yapmalıyım fikirlerinizi önerilerinize ihtiyacım var.

Resim
LONGINES AUTOMATIC
Kullanıcı avatarı
Alpp

Re: Tissot Otomatik Saat İleri Gitme Sorunu Bilgi

Mesaj gurdogan08 » 21 Mar 2014, 21:22

sinanist arkadas ALLAH senden razı olsun doğru söylüyorsun TİSSOT PR516 gerçekten hayalleri süsleyen saat sorun etmemek lazım sonuçta saat çok bende nacar seıko cıtızen hıslon.
Kullanıcı avatarı
gurdogan08

Mesaj gurdogan08 » 21 Mar 2014, 22:18

alpp bey forumu okdum üç ay bazen bir sene sonra saat ayarı düzeliyormuş
Kullanıcı avatarı
gurdogan08

Mesaj Bugra101 » 22 Mar 2014, 11:57

Ozaman bende alakasiz bilgi vereyim. Artik Tissotlar Swatch grubu bunyesinde dagitilacagi icin saatve.... Adli sitede %50 indirimde. Bence kacirmayin .gercekten indirimde yani :)

Bunun disinsa benimde PR516 GL modeli bir saatimvar alali 4-5 ay oldu hergun takiyorum, sasmasi gunluk 3-5 saniye arasi. Gayet iyi.
Kullanıcı avatarı
Bugra101

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: bengisaat ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners