Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
davinci » 07 Haz 2012, 19:18
bu senin nickin neden Asymptote, ne demektir bu
-

davinci
-
fsinan » 07 Haz 2012, 19:32
Para hırsı ahlakımızı kasıp kavuruyor, paraya tapıyoruz.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
-

fsinan
-
EgemenP » 07 Haz 2012, 21:50
Bu kadar net çıkıyor arkadaşlar

davinci bu arada kesinlikle haklısınız büyük ihtimalle bende uğraşacağım gibi gözüküyor ..kadranı bulamadık dediler bulsalar ne kadar isterler Allah bilir.
-

EgemenP
-
drk » 07 Haz 2012, 23:41
Speedmaster kadranı sordum birkaç gün önce, 225chf dediler, çok farklı olacağını sanmıyorum ama bir de ekstra contalar değişecek, su geçirmezlik testi yapılacak, fatura artacaktır.
Ben olsam kadranı değiştirmezdim. Saatinizin kadranında trityum kulanılmış, bu radyoaktif madde yarı ömrünü doldurduğu için artık ışıma yapıyor ancak geriye hoş sarımtırak bir görüntü bırakmış. Bence saatinizin orijinalliğini bozmayın.
-

drk
-
damenn » 08 Haz 2012, 00:22
Saat merakim uzun suredir var ama otomatik/kurmali modellere yeni yeni egilmeye basladim. Kurmali saati Tr den alayim dedim ama maalesef gorustugum saatciler sadece para kazanma derdindelerdi. Size nacizane tavsiyem yurtdisina gonderin ve mumkun oldugunca Tr dekiler ile muhattap olmayin(elbetki hakkini veren saatciler haric). Urunu yurtdisina gonderirken faturasi ile gumruge ibraz ederseniz giriste bir sikinti olmaz diye biliyorum.
Fashion markalar agirlikli olmak uzere 9 tane saatim var ve hepsini ulke disindan aldim. Hem daha hesapli hem burdaki ukala tiplerle muhattap olmadim.
-

damenn
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 46 misafir