TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bezel Açıklığı Bilgi ve Yorum

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Re: Maurice Lacroix - Yardım

Mesaj nickynick » 05 Eyl 2010, 00:09

Olayın bu şekilde sonuçlanmasına sevindim gerçekten. Buranın güzelliği de burada zaten.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Redliner » 05 Eyl 2010, 00:57

Evet ne demişler bilmemek ayıp eğil ogrenmemek ayipmis. Bizde bunu öğrenerek daha fazla ayıp etmemiş olduk haliyle ;)
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj mlm » 05 Eyl 2010, 01:31

En güzel aşk zor olandır.. :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj sosyalcan » 05 Eyl 2010, 02:12

Bence geri iade edin ,aksi takdirde hep kafanıza takılacak,hem forumun yaptıracağı saatlerden hep beraber takarız. Bu arada Bond ve Clk UMARIM KULAKLARINIZ ÇINLAR.
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj Clk » 05 Eyl 2010, 06:44

:D kulaklarimiz cinladi sosyalcan :) Ancak, biz saat saticisi degiliz. Bu isten herhangi bir cikarimiz yok. Dolayisi ile bir acelemizde yok. Firmalar ile görüsmeler belli noktalara geldi. Bize yardimci olmaya hazir 2 adet firma var. Fiyatlar 3 asagi 5 yukari sekillendi (kesin fiyatlar degil tabii ki). Kesin fiyatlar firmayi belirleyip burada design isini sonuclandirdiktan sonra ortaya cikacak. Az kaldi sabir diyorum.

Eterna, bu saat sayesinde bizde birsey ögrenmis olduk. Ancak, ben halen sistemi anlamis degilim. Razz arkadasimizin belittigi gibi arka kapakta olmasi muhtemel olan bu baslik bezelde olunca WR nasil saglaniyor ?

Rsürma arkadasimiz zaten size gerektiginde geri iade edebileceginizi belirmisti, bu da kendisinin dürüst bir satici oldugunun en büyük göstergelerinden bir tanesi...

Yeni saat icin tekrardan hayirli olsun diyelim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Eterna » 05 Eyl 2010, 08:45

Değerli dostlar,

Bezeli açmak için olan o boşluk "derin değil" Sadece bir alet ile bezeli kaldırmak için 1 milim derinliğinde bir boşluk. O yüzden WR konusunda sanırım sıkıntı yok.

Evet hep beraber birşey öğrendik.

Ayrıca Ramazan bey her konuşmamda nasıl istersem öyle yapmamız gerektiğini önemli olan benim huzurlu olmam gerektiğini söyledi. Yani 10 numara bir hizmet verdi bu konuda sağolsun.

Ama bende saaatimi her saniye daha çok seviyorum. Teşekkürler hepinize.
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj sosyalcan » 05 Eyl 2010, 10:25

Clk saat satıcısı olmadığınızı, tamamen bu işi gönüllü olarak üstlendiğinizi bildiğimden kulaklarınızı çınlattım!(biraz motivasyon için) Saate gelince arka kapağını vidalı yapmışalar,bezel kısmı açık bir şekilde belki wr için bir yöntem de bulmuşlardır.
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj RSürma » 05 Eyl 2010, 10:45

Redliner yazdı:O zaman ben kendi adıma saati sana satan vatandaşdan burda herkesin önünde özür dilerim hakkını yemisim tanımadan etmeden. Ama bu tarz durumlarda soğukkanlı olabilmek zordur hakikaten gene sınıfta kaldım :) Ama sunu söylemeliyim ki çok ama çok şaşırdım ve bir yasıma daha girdim. Saatini güle güle kullanman dileğiyle hayırlı olsun...

ÖZRÜNÜZ KABUL EDİLMİŞTİR :)

özelliklede yukarıda G.G. ye hemen msj at onayı iptal et vs. gibi yazıları okuyunca ilk başta biraz üzüldüm.
çünkü satıcı kariyeriminde yanlış anlaşılma ihtimali vardı ortada söz konusu olan.

ama şükür ki ;
sinan bey'le telefonda devamlı görüştük ve kendisine ben zaten onayı sakın vermeyin , önce iyice İŞİ BİLENE GÖTÜRÜN SORUN diye tembihledim ; ve sonrasında yine içine sinerse alması gerektiğini vurguladım.

elimde mevcut olan aynı modelin çelik altınındada aynı boşluğun olduğunu belirtmeyide ihmal etmemiştim .
Kullanıcı avatarı
RSürma

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners