TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

99 Y覺ll覺k Omega Cep Saati Bilgi ve Tavsiye

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

99 Y覺ll覺k Omega Cep Saati Bilgi ve Tavsiye

Mesaj dadasbey » 02 Mar 2011, 23:59

Ata deden kalma manevi deeri 癟ok y羹ksek bir Omega.....arat覺rd覺覺ma g繹re 1912 yap覺m覺 i癟eride resimlerindende anlayaca覺n覺z gibi nemden olay覺 pas var. kasa seri nolar覺 tam ve uyumlu. saat 4 dakika geri kal覺yor. Paslar ve geri kalma i癟in 癟繹z羹m nas覺l olur. Birde orjinal akrep yelkovan ar覺yorum.

http://img694.imageshack.us/g/95678531.jpg/

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
dadasbey

Kay覺t: 07 ub 2011, 00:49

Re: 99 Y覺ll覺k Omega Cep Saati Bilgi ve Tavsiye

Mesaj bengisaat » 03 Mar 2011, 00:24

Prensip olarak kasan覺n polisaj veya parlat覺lmas覺 gibi m羹dahalelere kar覺y覺m.
Makinas覺nda bu g羹ne kadar olumu oksitlenmeler temizlensede yok edilemez ancak ilerlemesi durdurulabilir ve g繹r羹n羹m olarak 癟ok daha iyi duruma getirilebilir.Oksitlenmi 癟elik par癟alarada polisaj yap覺larak parlat覺l覺r ancak dediim gibi tavsiye etmiyorum saatinizin ,o yataki bir saatin olmas覺 gerektii gibi g繹r羹nmesi en g羹zeli.

Makinas覺 elden ge癟irilip g羹zelce bak覺m覺, y覺kama ve yalamas覺 yap覺l覺rsa iyi olur.
Ayar覺 da yine ayar test makinas覺 ile ayarlan覺r ve a覺rl覺klar覺 d羹zg羹nce ayarlan覺rsa + - 10 saniyeye kadar d羹eceini tahmin ediyorum.
A覺nan par癟alar varsada gerekli ilemler yap覺larak daha uzun y覺llar sorunsuzca 癟al覺abilecek ekle getirilebilir.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 64
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

Mesaj dondi » 03 Mar 2011, 22:42

merhaba
g羹zel bir omega
lakin emin omamakla beraber kaplas覺 sonrdan haricen yap覺lm覺 gibi 6-8 mikron diye tahmin ediyorum ki omegan覺n kullanmad覺覺 bir kal覺nl覺k ve kuru asit kaplamaya benziyor..bu tekniide alt覺n iinden anlayan tombak癟覺lar kullan覺r...
bana 繹yle geldi tabi 繹l癟mek gerekir
ama cok s覺k ve g羹zel bir saat

sayg覺lar
Kullan覺c覺 avatar覺
dondi

Kay覺t: 02 Mar 2011, 15:30

Mesaj Modern60 » 04 Mar 2011, 00:09

Makinenin o iirsel yap覺s覺 aynen kalmal覺 bence de. Bengisaat 覺n da dedii gibi hassas bir bak覺mdan sonra muhteem bir koleks襤yon saatiniz olacakt覺r. Zaten meknaik saatler y羹zy覺llarca 癟al覺abilir.
Kullan覺c覺 avatar覺
Modern60
Contributor

Kay覺t: 02 Mar 2010, 01:40

Mesaj dadasbey » 04 Mar 2011, 11:03

Say覺n dondi satte orjinal olmayan akrep yelkovan ve saniye onun d覺覺nda kaplama veya herhangi bir ey yok. Bu saat uzun zamandir sand覺kta duruyordu. Kay覺npederimin dedesinin saati. Y覺llard覺r kimse kullanmam覺. Ankarada sabahhatin ustaya g繹sterdim yald覺z dedi. hatta cebe girip 癟覺kmaktan baz覺 k覺s覺mlar覺n覺n yad覺z覺 silinmi. Fotorafa dikkatli bak覺nca belli oluyor. Benim can覺m覺 s覺kan bu oksitlenme olay覺 ve geri kalma. Bunlar覺 halledebilirsem demeyin benim keyfime. Yorumunuz i癟in teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
dadasbey

Kay覺t: 07 ub 2011, 00:49

Mesaj Modern60 » 05 Mar 2011, 00:43

Sorunlar覺n覺z 癟ok kolay halledilecek sorunlar. Oksitlenme bir ka癟 y覺kamada ge癟er. Makine tamamen y覺kan覺p tekrar topland覺ktan sonra da kronometrik ayar yap覺l覺r. Neredeyse g羹nde 5-6 saniye ileriye kadar bile ayar tutturulabilir. Ama zemberek ya覺 hari癟. Onu da zemberein deiimiyle kurtarabilirsiniz.Bengisaat arkada覺m覺z size 癟ok yard覺mc覺 olabilir zannedersem.
Kullan覺c覺 avatar覺
Modern60
Contributor

Mesaj Modern60 » 05 Mar 2011, 01:14

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 500wt_1139
Yukar覺daki adreste sizin makinenizin ayn覺s覺 bak覺m g繹rm羹 halde resimlenmi. Bak覺mdan sonra ne kadar temiz ve canl覺 g繹r羹necek anlat覺yor. Endielenmeyin eskisi kadar iyi olacakt覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Modern60
Contributor

Mesaj Modern60 » 05 Mar 2011, 01:16

Bu arada kasan覺z da 800 g羹m羹 g繹r羹n羹yor. Bildiiniz gibi 900 g羹m羹te en y羹ksek deer.
Kullan覺c覺 avatar覺
Modern60
Contributor

Sonraki

D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners