TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton Khaki Air Race Geri Kalma ve Durma Sorunu

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Hamilton Khaki Air Race Geri Kalma ve Durma Sorunu

Mesaj krstlas » 15 Eyl 2011, 08:31

selamlar. yaklaşık 1 ay önce buradan mvurucu nickli arkadaştan saati aldım. ilk günler saatte hiçbir sorun yoktu, zaten saat kondisyon olarak oldukça iyi durumdaydı. birkaç gün geçtikten sonra kolumdan çıkaralı uzun süre olmamasına gece çıkarıp sabah baktığımda saatin 1 saat kadar geri kaldığını gördüm fakat çok önemsemedim açıkçası. daha sonra yaklaşık bi 13-14 gün süresince yatarken çıkarıp gündüz normal olarak taktım ve hiçbir sorun yaşamadım.bu süre boyunca ortalama olarak saatin sapması gülük -8 sn civarındaydı. bu sürenin sonunda bir sabah yine saatimin geri kaldığını gördüm ve canımı sıktı biraz. sonra bi 3-4 gün daha aynı şekilde kullandıktan sonra dün sabah saati kolumdan çıkaralı henüz 7-8 saat olmuşken saat sabah yine durdu. saati biraz hareket ettirdikten sonra dün gün boyu normal olarak kullandım ve bugün yatarken tekrar çıkardım.fakat bu sabah sabah saatin hareketsiz kaldıktan tam 8 saat sonra yine durduğunu gördüm. genel anlamda saatin çalışması normal görünüyor fakat bu erken durma ve geri kalma olayı oldukça canımı sıktı. sizce saatimin problemi ne olabilir tamire ihtiyacı var mıdır? unutmadan bu süre içerisinde saati oldukça titiz kullandım. mvurucu'dan saati aldığımda da kondisyon olarak iyi durumdaydı. bu mesajla amacım kesinlikle onu da suçlamak değil fakat bu sorun oldukça canımı sıktı ve sorunun ne olabiliecğini tahmin amacıyla buraya yazmaya karar verdim.
Kullanıcı avatarı
krstlas

Re: Hamilton Khaki Air Race Geri Kalma ve Durma Sorunu

Mesaj bengisaat » 15 Eyl 2011, 22:21

Saatinizde arıza olmadığını ancak bakım gerektirdiğini söyleyebilirim ancak yinede kesin teşhis saati görerek konulabilir.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners