TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ayvalığa taşındım ancak emekli olmadım

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Ayvalığa taşındım ancak emekli olmadım

Mesaj bengisaat » 30 Haz 2024, 14:39

Dostlar mehaba,
Malumunuz Ayvalık'a taşındıktan sonra kimi kasıtlı kimisi kulaktan dolma Cengiz Usta Ayvalık'a taşındı ve emekli oldu artık saat tamir etmiyor gibi yazılar okuyorum, kulağıma geliyor Öncelikle bizim emekli olmamız söz konusu olamaz ,zaten bizim gibi ustalar emekli olmak istesek de olamayız.

Bizler yıllardır umutsuzca çekmede beklemiş saatinizi hayata döndürmenin duygularını sahilde balık tutmak bile yaşatamaz.

Bir çok büyük serviste bile olmayan cihaz, alet ve makinalarımla atölyemde saatlerinizi hayata döndürmeye devam ediyorum.

İstanbul dışından Kargoyla gönderen dostlarım için sadece adres değişikliği oldu.
İstanbuldaki dostlarım için ise 3 alternatif var.

Öncelikle her AYSONU/AYBAŞI yani genellikle her ayın 25 ile sonraki ayın 5 i aralığında perşembe ile pazar günlerine rastlayacak şekilde İstanbul'a geliyor ve 2-3 gün kalıyorum
Cuma ve cumartesi Sirkeci'de hem işlerimi halledip
hemde ve "Siz Saat Dostlarımla" Buluşuyoruz.

Saatinizi Bir geldiğimde teslim alıyorum .
Arıza/maliyet kesin teşhisi sonrası bilgi verip onayınızla birlikte işlemleri yapıp bir sonraki geldiğimde teslim ediyorum.

İkinci alternatif kargo yapabilirsiniz

Üçüncü Alternatif ise tatilinizi cennet köşesi memleketim Ayvalık'da geçirip hemde o süreçte aksi bir durum yoksa saatiniz için de gereken yapılırken sizde Ayvalığın mistik ve korunan mimarisinde nostaljik sokaklarında geçmişe yolculuk yapar Cunda'nın,Sarımsaklı'nın uçsuz bucaksız sahillerinde ; Kozak yaylası,Kaz dağları,Madra dağlarının büyülü atmosferinde keyifli bir tatil yapmış olursunuz.
(Bu alternatif ve/veya kargo yapılması öncesinde mutlaka haberleşmeliyiz.

İstanbul'da buluşmak isteyen dostlarım ise bana whatsapp dan veya facebook bengisaat üzerinden mesaj yazarsanız geleceğim günler kesinleşince bilgi verip organize ediyorum.

Sağlıcakla kalın
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Re: Ayvalığa taşındım ancak emekli olmadım

Mesaj mturann » 07 Tem 2024, 10:19

Sağlık ve afiyet diliyorum ustam.
Kullanıcı avatarı
mturann

Re: Ayvalığa taşındım ancak emekli olmadım

Mesaj adorno » 07 Tem 2024, 14:49

Saatlerimi, komplike mekanizmaların serviste olmayan aletleri ile gönül rahatligiyla servislerimi yapmaya devam ediyorum. Allah uzun ömür versin.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her başarılı erkeğin ardında en az bir kadın vardır.
Kullanıcı avatarı
adorno

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners