Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
apeyron78 » 21 May 2012, 09:02
Merhaba, konuyu antika saatler bölümüne açtım ancak pek yardımcı olabilen çıkmadı. Acaba aşağıda linkte yer alan Falcon marka saat hakkında ve tamir edilip edilemeyeceği konusunda bilgisi olan var mı? Sanırım Bengisaat bu konularla ilgileniyor. Umarım görüşlerini paylaşır. İyi forumlar.
viewtopic.php?f=45&t=6389#axzz1vTtRV7XP
-

apeyron78
-
apeyron78 » 21 May 2012, 18:17
Cevap için teşekkürler. Google da sonuç çıkmayınca forumda aramanın anlamsız olacağını düşündüm. Gerçi bu linkte de saat hakkında çok bilgi yok. Önemli de değil aslında benim için manevi değeri var ancak bu iş için İstanbul'a gidip gelmem güç. Ankara'da bir usta arıyorum. Yada kargo ile halletmeliyiz ve bunun içinde usta ile temas kuracağım. Tekrar teşekkürler.
-

apeyron78
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 42 misafir