TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Jacques Lemans Kronograf Ayarı

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Jacques Lemans Kronograf Ayarı

Mesaj mkeyfoglu » 02 May 2012, 20:16

Arkadaşlar merhaba herkese. 2-3 gün önce internet üzerinden İzmir'den bir saat aldım Jacques Lemans F1 1-1455. Şimdi saatle ilgili bir sorum olacak. Saatin kronometresine ne yaptıysam 0'ı göstertemedim. Sürekli 10'da duruyor. Sağ üst'teki kronometre başlatma tuşuna basıyorum sorun yok yine aynı tuşa basıp durduruyorum yine sorun yok alt tuşa basıyorum yine 10'a dönüyor saat. 0'a döndüremedim. Satıcıyla irtibata geçtim buna sıfırlama dendiğini ve herhangi bir saatçinin tuşlarla yapacağı ufak bir işlemle düzeltebilecğini söyledi. Fakat içim pek rahat değil ben de burdaki değerli ustalarımıza değerli üstadlara bir danışayım istedim.Kullanım kılavuzunda da işe yarar pek bilgi bulamadım. Bu konu hakkında bir yorum yapabilecek kendim yapabileceğim bir çözüm yolu sunabilecek varsa bekliyorum. Saygılar.

Evet resim yüklemeye çalışırken batırdım.
Resim
http://c1205.hizliresim.com/x/2/56tly.jpg
Bu linkten bakılabilir sanırım
En son mkeyfoglu tarafından 02 May 2012, 20:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
mkeyfoglu

Re: Jacques Lemans Kronometre Ayarı

Mesaj Thevenin » 02 May 2012, 20:42

Saati ayarlamak icin tepeyi cekin, daha sonra kronograf butonlari ile kronograf saniye ve dakika ibresini ayarlayabilirsiniz.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Re: Jacques Lemans Kronograf Ayarı

Mesaj mkeyfoglu » 02 May 2012, 20:46

Evet o şekilde hallediliyormuş. Pm'den ulaşan bir arkadaşımız da ayrıntılı şekilde anlattı çok çok teşekkür ediyorum TSF ailesi :)
Kullanıcı avatarı
mkeyfoglu

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners