Bir s羹redir akl覺m覺 kemiren konuyu g羹n y羹z羹ne 癟覺kar覺p hayat ge癟irme karar覺n覺 alm覺 bulunuyorum.
Art覺k bir rolex sahibi olmak istiyorum. nceleri 繹n yarg覺l覺 yaklat覺覺m bu markan覺n kalite/prestij/marka deeri ve 2. eldeki evrensel dola覺m g羹c羹:) kriterleri beni bu karara itti diyebilirim.
Ayr覺ca art覺k al覺p uzun s羹re (evladiyelik modda) elden 癟覺karmadan saklayabileceim bir saat istediimden ibre rolex i g繹steriyor.
Haftasonu kolumda bir ka癟 model denedim, forumumuzun resmi saati submariner tipini 癟ok beensemde ince bileimde bana biraz kaba ve a覺r geldi
ayr覺ca seamaster, aquaracer gibi sportif saatlerden sonra b繹yle bir model deil de g繹mlekle tak覺mla takabileceim her zaman kolumdaolmayacak 繹zenle kullan覺p 繹zene saklayaca覺m bir model istediimi farkettim...
u an akl覺mda 2 model var istediim 癟apta ve zariflikte
1. si air king (tarihli olmamas覺 ve sadelii beni cezbediyor ancak forumda hakk覺nda yaz覺lan olumsuz mesajlar g繹z羹me 癟arpt覺) ancak akl覺mda en a覺r basan model bu
2. si datejust (jubilee bilezii ile gayet ho buluyorum ve san覺r覺m air king e g繹re daha tutulan bir model)
Yapt覺覺m gezide daha 繹nce aquaracer 覺 ald覺覺m semtimin saat癟isinde 2 modelden 3 alternatif mevcut,
hepsi s覺f覺ra yak覺n kondisyonda hatta ikisinin arka k覺sm覺ndaki yeil sticker hala yerinde doru d羹zg羹n tak覺lmam覺 saatler...
1. rolex air king black dial

2. rolex datejust blue dial

3. rolex datejust white dial jubilee bilezikli

3 alternatifte fiyat olarak birbirine 癟ok yak覺n ve belirlediim b羹t癟e i癟erisinde ( 3 en pahal覺s覺, 1 en ucuzu fiyat olarak)
Sizden deerli 繹nerilerinizi rica ediyorum...
癟羹nk羹 san覺r覺m bir 2-3 y覺l daha s覺f覺r veya 2. el bir rolex almayaca覺m( ya da muadilini)
ald覺覺mda uzun y覺llar benle olacak ald覺覺m saat