TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Son Viraj - Saat Seçimi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Son Viraj - Saat Seçimi

Mesaj Okanito » 15 May 2012, 00:21

Merhaba arkadaşlar yine sizleri sıkan sorularımla karşı karşıyayız. :D Ailemle geçen ve resmen Davostan farkı olmayan hararetli görüşmelerden sonra birkaç karar aldık.
Bu sene üniversite hazırlığına başlıyorum bildiğiniz gibi. Ve oldukça pahalı bir dersaneye yazıldım. Tabi ailemde almayı düşündüğüm fiyat aralığındaki saatleri iptal ettirdi. 1 yıl öncesine kadar Casio Pro-trek modelinden 2 tane sahip biri olarak artık zevklerimin değişmesiyle bu saatleri takmaz oldum. Ve ihtiyaçtan dolayı arayışa girdim. Bu sene alacağım saat 1 yıl boyunca sürekli takacağım bir saat olacak. Diğer saatlerimi takmıyorum artık. Üniversiteye girdiğimde istediğim saatler alınacak. Ben de aileme sıkıntı yaratmaması için 500Tlye kadar bir saat düşünüyorum. Bildiğiniz gibi Mako Ray alıyordum ama bugün aradığım satıcı son saati dün sattığını söyledi. Kahroldum. Konuma döneyim. Özellikle rolex submariner hayranı olarak dönen bezelli bir model düşünüyorum. Araştırma yaptım ama beni tatmin edecek saatleri bir türlü bulamadım. Ve kalkıp sizlere danışmayı düşündüm sıkıcı sorularımla. Umarım yardımcı olursunuz arkadaşlar. Teşekkürler şimdiden. Saati canlı kanlu görüp beğenerek almak istiyorum. Yani ülkemizde satılan bir model. Yurtdışı önerilere de açığım tabii ki.

Not: Telefondan girdiğim için yaptığım herhangi basit bir imla hatası için özür diliyorum.

Okan Aybek
IG: mrokanito
"Do better if possible, and that is always possible."
Kullanıcı avatarı
Okanito

Re: Son viraj!

Mesaj mucadeleci » 15 May 2012, 00:27

Sub hayranı iseniz, Steinhart sizin için uygun bir alternatif olabilir ama fiyat biraz bütçeyi aşıyor.
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj SeRxx » 15 May 2012, 00:31

Seiko - Seiko 5 modellerine bakın :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Okanito » 15 May 2012, 00:37

Steinhartları seneye alacağım hem de birkaç tane. Seiko 5 çok geniş bir yelpaze. Biraz model verirseniz sevinirim. Güncel ömerilerizi bekliyorum. Teşekkürler.
IG: mrokanito
"Do better if possible, and that is always possible."
Kullanıcı avatarı
Okanito

Mesaj asymptote » 15 May 2012, 00:39

okanaybek yazdı:Steinhartları seneye alacağım hem de birkaç tane.

Okan temelden yetişiyor, çok sıkı bir koleksiyoner olacak.. ;) :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj mucadeleci » 15 May 2012, 00:42

1-Seiko skx007j
2-Seiko SNZF13j1
Bu iki modeli şiddetle tavsiye ederim :thumbup:
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Re: Son Viraj - Saat Seçimi

Mesaj AboveTheRim » 15 May 2012, 00:55

Verileri toplayalım:
1. 500Tl bütçe
2. Biraz geçiş saati olacak. Steinhart vs. ilerde
3. Türkiye'de bulunması tercih sebebi
4. Sub. beğenisi var (Spor modeller tercih sebebi :?: )

Diğer üyelerimiz otomatik saat önereceklerdir ben quartz öneriyim çeşit olsun. Swatch modellerine bakın.

1.http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=16466&product=Swatch-YCS429
2.http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=33652&product=Swatch-YCB4019AG
3.http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=34112&product=Swatch-YTS404G
4.http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=19664&product=Swatch-SUIK400

Quartz dakiktir. Sapmaları azdır. Bu fiyatlara otomatik alırsanız daha ciddi günlük sapmalar yaşarsınız (Sonra derse geç girdim vay efendim hoca beni sınıfa almadı :lol: bilemem) . Muhtemelen chronolarıda olmayacaktır. Chrono sınav dönemlerinde benim için hayati önemliydi. Zaman tutmak, performansı öçmek, hızlanmak bunlar hep chrono ister sınav dönemlerinde :champ:

Kolay gelsin, şimdiden hayırlı olsun. Ben size farklı stillerde 4 Swatch önerdim. Model ve renklerini siz ayrıca ararsınız çeşitleri bol ülkemizde
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

Re: Son Viraj - Saat Seçimi

Mesaj mrbars » 15 May 2012, 01:26

snzh55 - yurtdışından almak lazım, misal amazon.

Resim
Kullanıcı avatarı
mrbars

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 147 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners