Değerli forum üyeleri merhaba, bu foruma üye olalı 1,5- 2 ay oldu ve üye olduğum güne (8 Eylül) lanet edicem nerdeyse

, bu süre içerisinde Oris marka bir saat aldım ,ancak tamam demiştim artık kendimi tatmin ettiğimi sanmıştım . Evet yanılmışım , forumdan arkadaşların da dediği gibi 2., 3. saatlere bile bakmaya başladım. Oris'i Pırlant mağazasından almıştım, ve kampanya olarak 2. üründe kullanmak üzere elime bir miktar hediye çeki geçmişti ve ben bu çeki deri kayış ya da ucuz bir saat almak için kullanacaktım .2 bir saat bakmaya başladım bu aralar ve bütçe olmamasına rağmen

Aslında kafamda Tag Heuer Aquaracer 500 m vardı, kolumda da çok iyi durmuştu, hafta sonu mağazaları gezerken yine Pırlant mağazasına uğradım, oradaki arkadaşlar bu çekle uygun fiyatlı Oris almamı tavsiye ettiler.

ve benim de aklıma yatmıyor değil (tabi uygun fiyat derken otomatik ve Oris marka saat için uygun ) Şu an kararsızım ve kararsızlığım konusunda sizden yardım istiyorum. Ne yapayım ? Çek yaklaşık 500 TL değerinde . Bunu saatle mi değerlendireyim, yoksa uzun aylar bekleyip kendime Tag ya da Longines mi alayım? Ancak maddi olarak şu sıralar sıkıntıdayım ,tag ve benzerlerini almak beni zorlar. Oris için de kafam da bazı modeller var, sizlerle onları da paylaşacağım