TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Seiko Presage Yurtd覺覺ndan S覺f覺r r羹n Al覺n覺r M覺?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Presage Yurtd覺覺ndan S覺f覺r r羹n Al覺n覺r M覺?

Mesaj M覺chael15 » 05 Ara 2024, 14:14

Merhabalar uzun s羹redir bu seikonun k覺rm覺z覺 kadran presage modelini almak istiyordum ve bu ilan覺 buldum ama piyasaya 癟ok hakim deilim 癟羹nk羹 piyasada 癟ok mod saat var ve de anlamakta zorluk 癟ekiyorum ilan覺 buraya b覺rak覺cam, ilan ve fiyat覺 hakk覺nda yol g繹sterirseniz 癟ok sevinirim teekk羹rler (羹r羹n 0 kutulu ve jelatinli hi癟 kullan覺lmam覺 20 ay garantisi kalm覺 dedi ama yurt d覺覺ndan al覺nan saatin t羹rkiyede garantisi ge癟iyor mu bilmiyorum) imdiden teekk羹rler, iyi forumlar.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-saat-kol-saati-seiko-presage-cocktail-time-negroni-red-1188843419/detay

Resim

Resim
En son M覺chael15 taraf覺ndan 05 Ara 2024, 15:48 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
M覺chael15

Kay覺t: 05 Ara 2024, 14:04

Re: Seiko presage yurtd覺覺ndan 0 羹r羹n al覺n覺r m覺

Mesaj mturann » 05 Ara 2024, 15:11

Mod dedikleri ger癟ek olmayan herhalde
Mod olay覺n覺 bilen a癟覺klayabilir mi acaba?
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

Mesaj tt59 » 05 Ara 2024, 15:22

Yurt d覺覺 羹r羹nse bulamay覺n hi癟,g繹rd羹羹m kadar覺yla saatin s覺f覺r fiyat覺 zaten 17700 TL civar覺nda,peine %15 indirim yap覺yor zaten genelde bayiler,15000 TL ye mal olur aradaki fiyat fark覺na demez ikinci el almak :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
tt59

Ya: 43
Kay覺t: 30 Au 2015, 17:43

Mesaj recepergun » 05 Ara 2024, 15:46

mturann yazd覺:Mod dedikleri ger癟ek olmayan herhalde
Normalde modlama ufak deiiklikler yaparak orijinal saatte gelitirmeler / g羹zelletirmeler yapmaya dayan覺yor. rnein mineral olan cam覺 safir cama y羹kseltmek veya orijinal saatin kollar覺n覺 deitirmek gibi.

Link k覺r覺k olduu i癟in g繹r羹nt羹leyemedim fakat ikinci el platformlar覺nda g繹rd羹羹m, mod olarak belirtilmi ve 5-10K aras覺nda fiyatland覺r覺lm覺 saatlerin 癟ou asl覺nda imitasyon olan saatler ve uzak durmak gerekir.

CPH1951 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
recepergun

Kay覺t: 10 Oca 2020, 23:36

Mesaj M覺chael15 » 05 Ara 2024, 15:47

hocam mesaj覺n en alt覺ndaki link 癟al覺覺yor
Kullan覺c覺 avatar覺
M覺chael15

Kay覺t: 05 Ara 2024, 14:04

Mesaj LynXMaSTeR » 05 Ara 2024, 23:44

link 癟al覺m覺yor
Kullan覺c覺 avatar覺
LynXMaSTeR

Kay覺t: 04 Haz 2020, 09:16

Mesaj kesikparmak » 06 Ara 2024, 00:14

Linki yap覺t覺rd覺ktan sonra 繹nizleme yapmadan g繹nderin. Forumun genel bir hatas覺 bu. nizleme yap覺nca linkin yar覺dan sonras覺n覺 metine 癟eviriyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
kesikparmak

Kay覺t: 30 Kas 2020, 00:28

Re: Seiko Presage Yurtd覺覺ndan S覺f覺r r羹n Al覺n覺r M覺?

Mesaj copycat » 06 Ara 2024, 10:54

recepergun yazd覺:
mturann yazd覺:Mod dedikleri ger癟ek olmayan herhalde
Normalde modlama ufak deiiklikler yaparak orijinal saatte gelitirmeler / g羹zelletirmeler yapmaya dayan覺yor. rnein mineral olan cam覺 safir cama y羹kseltmek veya orijinal saatin kollar覺n覺 deitirmek gibi.

Link k覺r覺k olduu i癟in g繹r羹nt羹leyemedim fakat ikinci el platformlar覺nda g繹rd羹羹m, mod olarak belirtilmi ve 5-10K aras覺nda fiyatland覺r覺lm覺 saatlerin 癟ou asl覺nda imitasyon olan saatler ve uzak durmak gerekir.

CPH1951 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
u anda 繹zellikle Seiko saatler yerine sat覺lan ucuz mod saatler tam olarak replika deil ama onun gibi bir ey.

Biliyorsunuz AliExpress ve benzerlerinde hemen hemen t羹m Seikolar覺n "homage" benzerleri sat覺l覺yor.
Bunlar覺n bir癟ounda da nh serisi Seiko mekanizmalar var.

Mod denilenler de s繹zgelimi Heimdallr, addiesdive gibi markalar覺n Seiko benzerlerini al覺p kadran覺 Seiko yaz覺l覺 olanla deitirmek.

, 繹zellikle skx gibi art覺k temizi az olan modeller i癟in ya da marinemaster gibi pahal覺 Seikolar i癟in yap覺yorlar.

Ben de arkada覺ma kat覺l覺yorum b繹yle d羹羹k maliyetler i癟in bu ilere girmeye demez.

CPH2113 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
copycat

Ya: 44
Kay覺t: 30 Mar 2015, 10:28

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 142 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners