TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fossil ve Jacques Lemans Spor Gündelik Saat Hakkında Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Fossil ve Jacques Lemans Spor Gündelik Saat Hakkında Öneri

Mesaj omerkutay » 30 May 2015, 02:21

Merhaba arkadaşlar;

Uzun bir aradan sonra tekrar buradayım ve bi saat alma düşüncesi hasıl oldu, bunuda almadan tabiki size danışmadan yapamazdım. Düşündüğüm saat tipi geneli siyah (siyah kasa, siyah kadran, siyah kayış) spor bir saat düşünüyorum ve uygun bir şey bakıyorum gündelik birşey olsun moda saatide olabilir bir kaç tane istediğim fiyatlara birşeyler buldum alta resimlerini yayımlayayım sizde bak şuda var buda var derseniz çok sevinirim görüş ve önerilerinizi bekliyorum görüşmek dileği ile..

http://static.dafity.com.br/p/Fossil-Rel%C3%B3gio-Fossil-FCH2703Z-Preto-1216-9023911-1.jpg

https://www.saatinadresi.com/Product/Buyuk/JL1-1669A.jpg

1. saat kodu : FossilFCH2703

2. saat kodu : LemansJL1-1669A
Kullanıcı avatarı
omerkutay

Re: Spor Gündelik Saat Hakkındaki Önerileriniz?

Mesaj MertYe » 30 May 2015, 02:26

Quartz baktığınız için genel olarak quartz olarak tavsiyede bulunacağım.

Internette n11.com sitesi üzerinden bir ara ferrari marka saatleri incelemistim. Site üzerindeki fiyatları uygundu. Fakat n11 de yanlış bilmiyorsam ilanı n11 den bağımsız şahıslar veriyor. Orjinal ürün aldığınızdan emin olun.

Gerçekten ferrari saatlerin siyah ve kauçuk uyumunu çok beğeniyorum. Tercih tabiki size kalmış
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj omerkutay » 30 May 2015, 02:45

Yukarıda moda saat dedim ama sanki daha bir saat üreticisinden almak geldi içimden örneğin Jacques Lemans gibi ama ferrari güzel modeller var dediğin gibi inceleyeceğim en önemli hususta zaten ahım şahım birşey alamıyorum bari imitasyonunu almayayım ona dikkat etmek gerekecek, yardımın için teşekkürler aklına başka birşeyler geldiğinde ben buralardayım ;)
Kullanıcı avatarı
omerkutay

Mesaj zafeer » 30 May 2015, 11:50

Yurtdışından alabilirim derseniz rakuten yada seiyajapanden beğeninize uygun bir seiko bulabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
zafeer

Mesaj SeRxx » 30 May 2015, 12:58

Seiko Chronograph modellerine bakmanızı tavsiye ediyorum :thumbup: Geçenlerde kuzenime Seiko SNDF93P modelini aldık, çok da memnun :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj omerkutay » 30 May 2015, 23:28

Merhaba Zafer; yurt dışından alabilirim ortalama fiyat farkı nekadardır sizce yurt dışından almaya değermi? Rakuten adlı web sitesine bakıyorum buradaki ürünler orjinalmi?
Kullanıcı avatarı
omerkutay

Mesaj omerkutay » 30 May 2015, 23:45

SeRxx yazdı:Seiko Chronograph modellerine bakmanızı tavsiye ediyorum :thumbup: Geçenlerde kuzenime Seiko SNDF93P modelini aldık, çok da memnun :thumbup:

Tavsiyeni değerlendiriyorum ;)
Kullanıcı avatarı
omerkutay

Mesaj zafeer » 31 May 2015, 00:01

omerkutay yazdı:Merhaba Zafer; yurt dışından alabilirim ortalama fiyat farkı nekadardır sizce yurt dışından almaya değermi? Rakuten adlı web sitesine bakıyorum buradaki ürünler orjinalmi?

Ürünlerin hepsi orjinal ve çoğunluğu jdm dediğimiz trde hatta japonya dışında satılmayan seikolar çok başarılı be uygun alternatifler mevcut
Kullanıcı avatarı
zafeer

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 65 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners