TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Savarona Watch Case ve Diğer Alternatifler

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Savarona Watch Case ve Diğer Alternatifler

Mesaj MertYe » 10 May 2015, 01:24

Herkese merhaba,

Saat çantası araştırırken Zeugma Leather Works ile ilgili bir siteye denk geldim. Forumda önceden Savarona isimli çantalarını da bir kullanıcıda görmüştüm. Çantalar gerçekten resimlerde gördüğüm kadarıyla çok kaliteli. Sitesinde 620usd'lik bir etikete sahip bu çanta. Bir ara siteleri kapalıyken forumdan telefon numaralarını bularak telefonla sormuştum Türkiye içi 100 dolar daha indirim yapabileceklerini söylemişlerdi.

Açıkçası çantayı gerçekten çok beğendim içine koyacağım saatin adınında Savarona oluşu da biraz manidar oldu benim için fakat böyle bir bütçeyi saat çantası için ayırmayı kendim için biraz fazla pahalı buluyorum. Bu iş için 500 liraya kadar bir bütçe ayırabilirim diye düşünüyorum. Daha öncede saat çantaları ile ilgili konu açmıştım ama o zamanlar genelde kutu tipi bakıyordum. Mudo conceptte satılan tarz kutuları incelemiştim o zamanlar.

İnceledikçe kulplu bir çantanın daha çok hoşuma gideceğine karar verdim. Savarona çanta için 500 liranında üzerine çıkarım diye düşünmüştüm ama dediğim gibi 500-520 dolar dediğimiz çok ciddi bir para bir sonraki saat için ekstra bütçe olur diye düşünüyorum en azından. Yardımlarınızı bekliyorum. Bu tip çantalar satan yerler veya internet siteleri hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim.

Referans olması adına çantanın resmi
Resim

Resim

Edit: Konunun adı sanki yazdıklarımdan biraz bağımsız oldu gibi :D . Neyi aradığımı tam olarak ifade etmiyor sanki. Eğer yanlış anlaşılıyorsa Adminler tarafından değiştirilirse sevinirim.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Re: Savarona Watch Case ve Diğer Alternatifler

Mesaj Cct » 10 May 2015, 02:46

Bir süredir benimde aklımda Savarona Case almak var fakat bir türlü elim gitmiyor :roll: Siyah olanı da çok başarılı :thumbup:

Alternatif olarak çok farklı tarzda olsa da Invicta Pelican Case önerebilirim. Fiyatlar makul denebilecek seviyelerde.

Resim
Resim
Üzerinde kocaman INVICTA yazmasa iyiydi :D Hafif bir zımparayla halledilir sanırım.

Tabi hakiki bir Pelican Case alıp tamamen keyfe keder düzenlemekte gayet güzel bir seçim olabilir :thumbup:

Resim
Resim
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj MertYe » 10 May 2015, 16:37

Cct yazdı:Bir süredir benimde aklımda Savarona Case almak var fakat bir türlü elim gitmiyor :roll: Siyah olanı da çok başarılı :thumbup:

Alternatif olarak çok farklı tarzda olsa da Invicta Pelican Case önerebilirim. Fiyatlar makul denebilecek seviyelerde.

Resim
Resim
Üzerinde kocaman INVICTA yazmasa iyiydi :D Hafif bir zımparayla halledilir sanırım.

Tabi hakiki bir Pelican Case alıp tamamen keyfe keder düzenlemekte gayet güzel bir seçim olabilir :thumbup:

Resim
Resim

Forumda talep listesi oluşturalım. 10 tane alırsak pazarlık gücümüz artar :lol: .
Şaka bir yana siyah olan Savarona çantada bence mükemmel gözüküyor. Her ne kadar sen siyah diyene kadar resimlerden lacivert olduğunu düşünmüş olsam da siteyi tekrar kontrol etme ihtiyacı hissettim hakikatten siyahmış :)

Pelican caseleride çok beğendim araştırmalara başlıyorum hemen.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Patriot » 11 May 2015, 01:42

Kullanıcı avatarı
Patriot

Mesaj MertYe » 11 May 2015, 02:15

Patriot yazdı:http://www.ebay.com/itm/10-Watch-Case-C ... 1639511896

Buda fena değil gibi

Aynısını dün incelemiştim. Şu an Amerikadan dönecek olan tanıdıklarım var ebay de 12-19 Mayıs arasi tahmini teslimat demiş. Dönecek olanlar da 19 unda dönüyor tam olarak. Emin olamiyorum yetisememe durumu olur mu diye. Bide su savarona aklıma girdi bir kere almazsam surekli aklimda kalacak onu da biliyorum. Kararsızlık çok kötü birşey :D
Kullanıcı avatarı
MertYe

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 59 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners