Aranıza yeni katılmış bulunmaktayım, herkese öncelikle merhaba demek istiyorum. Diesel Dz4305 modeli hakkında bilgi almak istiyorum. Saati hepsiburada.com'da indirimde gördüm ve oradan almak istiyorum, yurtdışındaki fiyatlara göre daha uygun gözüküyor. Öncelikle buradan alışveriş yaptıysanız görüşlerinizi öğrenmek isterim.

Hepsiburada linki de burada: http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=sakedz4305&categoryId=25008404
Saatle ilgili endişem deri kordon olmasından dolayı, belli bir süre sonra kokma yapar mı. Önceden deri kordon Armani Exchange bir saatim vardı ve bu sorunla karşı karşıya kalmıştım. Ayrıca 2 yıl garantisi var, böyle bir sıkıntı ile karşılaşırsam kordon değişimi ile ilgili yardımları olur mu aynısı ile tabiki.
Ayrıca Diesel saatlerle ilgili genel görüşünüz nasıl, kalite fiyat açısından karşılaştırma yapılacak olursa genel bir bilgilendirme yapacak olursan öneriniz ne olur? Bu ürünü kullanmış kişiler varsa önerilerini dinlemek isterim.
Deri kordonun kokma problemine karşılık çelik kordonlusu da var ancak deri kordonlusu kadar havası yok malesef. Önceliğim kahverengi deri kordonlu olanı.
Çelik kordonlu olan: