TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Omega Speedmaster Racing Co-Axial Chronograph Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Omega Speedmaster Racing Co-Axial Chronograph Öneri

Mesaj Terasus » 30 Ağu 2014, 22:02

Merhaba,

Omega Speedmaster Racing Co-Axial Chronograph modelini uzun zamandir begenerek internetten izlerim, bugun Dubai Emirates Mall'de gezinirken tekrar bu yakisikliya bakmak icin Omega magazasina girdim. Gorevli hanimefendi ilgilendi sagolsun. Sevdigim model olan sari gostergeli saati aldim baktim, fiyatini sordum ve 4200 dolar gibi bir teklif aldim. %10 indirim ile bu fiyata satiliyormus. Gecen hafta kirmizi kadranli modelde %40'a yakin indirim uygulandigini ve hepsinin tukendigini belirtti. Ben de "iyi, peki, kolay gelsin" dedim, aklimdaki fiyat 3500 dolar civariydi bu yakisikli icin. Email ve telefonumu aldi, eger ileride benim sevdigim kadran renkli olani icin de iyi bir indirim olursa haber vermeleri icin.

Tam magazadan cikmaya hazirlaniyordum ki gorevli bayan biraz beklememi rica etti. O sirada baska bir musteri grubu ile ilgilenen mudurleri o kisilerle isini bitirmek uzereydi, misafirlerini gonderince yanimiza geldi. Sonra asagida fotograflarini gosterecegim saat icin %40 indirim yapabilecegini belirtti. Boylece aklimi karistirmis oldu. %40 indirim sonunda 2950 dolara bir diger yakisikli Omega'yi alabiliyorum. Fakat benim uzun zamandir arzuladigim model bu degildi, bu yuzden kafam karisik. Bir tarafta cok begendigim ve 4bin kusur dolar olan var, ote yanda daha ucuza onunla ayni model olup rengi farkli olan digeri var.

Sizler ne dusunuyorsunuz, sizce bu saat alinmali mi? :)

Resim
Benim begendigim - 4200$

Resim
Teklif edilip aklimi karistiran - 2950$
Kullanıcı avatarı
Terasus

Re: Omega Speedmaster Racing Co-Axial Chronograph hakkinda

Mesaj Cct » 30 Ağu 2014, 22:11

Size teklif edilen daha kullanışlı bir model gibi.

Moonwatch'ları direk elediniz mi?
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Re: Omega Speedmaster Racing Co-Axial Chronograph hakkinda

Mesaj SeRxx » 30 Ağu 2014, 23:00

Kesinlikle size teklif edilen model alınmalı diye düşünüyorum :thumbup:

Co-Axial Chronometer bir Kronograf için muhteşem bir fiyat :champ: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: Omega Speedmaster Racing Co-Axial Chronograph Öneri

Mesaj Terasus » 30 Ağu 2014, 23:22

Bir tane de moon-watch chronograph var indirimde olan, kadranin cevresi kirmizili damali bayrakli olan. Onda da iyi indirim verdi, sanirsam o da 3bin dolar duzeyindeydi ama onunla pek ilgilenmedigimden tam fiyati aklimda tutamadim..

P.tesi gunune kadar rezerve ettirdim, o gune kadar biraz daha dusunurum. Bu arada Dubai Mall'a da gider bakarim, bakalim orada ne gibi firsatlar bulunabilir..

Arada Rolex Milgauss sordum :) 9bin kusur dolar, %10 indieim ile 8300 kusur dolara geliyor. Gectigimiz nisan'da zamlanmis. Submariner no-date icin de benzer fiyat vardi. merak eden varsa diye vereyim dedim bu bilgileri de ek olarak..
Kullanıcı avatarı
Terasus

Mesaj onboardx » 02 Eyl 2014, 16:02

hangi mağaza bu? birde sizin beğendiğiniz saat bana kalırsa daha güzel görünüyor. siz yinede beğendiğinizi alın derim.
Kullanıcı avatarı
onboardx

Mesaj Terasus » 03 Eyl 2014, 10:53

Emirates Mall'da Omega magazasi, sadece bu modelde %40 indirim var ve son 1 adet saat kalmis durumda :) Acelem yok saat alma konusunda, icime tam sinmeden almama taraftariyim, bekliyorum..
En son Terasus tarafından 03 Eyl 2014, 11:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Terasus

Mesaj ermansire » 03 Eyl 2014, 11:04

Kampanyanın bitmesine şu kadar saat var bugün son gün vs genelde ucuz numaralar oluyor panik yapmanıza gerek yok bence.
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Mesaj ernest0 » 03 Eyl 2014, 11:54

Size teklif edilen model cok guzel bence ama chrono da bile 3.280 usd ye sifiri satiliyor yani oyle buyuk firsat degil gibi bu yuzden begenmediyseniz hic almayin.
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners