Orhanbalu yazdı:Kesinlikle
ROLEX
ROLEX
ROLEX.....
düşünce insan eninde sonunda bi rolex alacak gibi duruyor. belki ertelenir ama kaçınılmaz gibi..
rolex olsa ne deriniz?
Orhanbalu yazdı:Kesinlikle
ROLEX
ROLEX
ROLEX.....
Clk yazdı:Basar daha yeni almamismiydin bir tane? Anlat ne oldu
mlm yazdı:Ben de uzaktan Adanalı sayılırım, bana da fiyat alır mısınız Kilimanjaro bey
Bg17 yazdı:Iwc asla almayacagim bir marka.
MertYe yazdı:114060 No date Submariner derim ben. Liste fiyatı 6400 euro şu an. 6000 euro seviyelerine alınabilir diye düşünüyorum tabi indirim oranlarını net bilmiyorum bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir. 6000 euroya alabilirseniz günümüz kuruyla(1 euro=2.8 tl) 16800 tl yapar bütçeyi biraz aşar ama eğer o bütçeye çıkabilirim diyorsanız alternatifsiz bir saat olduğunu düşünüyorum o fiyat aralığında.(Bana 6000 euro fiyat vermişlerdi düşünürseniz ÖM dan bayi söyleyebilirim reklam olmaması adına)
Siyah saatiniz olduğundan bahsetmişsiniz. Alternatif olarak 116300 DateJust2 mavi kadran önerebilirim liste fiyatından net emin değilim ama siyah kadranlısının 6200 euro civarı liste fiyatı vardı. Submariner ı ne kadar beğensemde eğer siyah olmayacaksa o fiyatlara yakın Datejust'tan başka alternatif gelmiyor benim aklıma rolexte.
Basel'de yeni tanıtılan oyster perpetual modellerinde de alternatif olabilecek modeller var fakat fiyatları ne seviyelerde olur nasıl olur bilemiyorum açıkçası. Bende de Omega Seamaster PlanetOcean var 45.5 mm 2500 cal olan modeli. Sizinde aynı saati kullandığınızı düşününce açıkçası Basel'de tanıtılan modellerin 39 mm olması ve ince bir kasaya sahip olmasından ötürü size kendini beğendiremeyeceğini düşünüyorum fakat alternatif alternatiftir en azından göz atarsınız.
Son olarak Milgauss'ta geldi aklıma fakat onun için listesi 7000 euro ve hiç indirim yapmıyorlar diye biliyorum. Bütçeyi biraz aşıyor ama seçenek olması adına onu da yazıyorum.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 46 misafir
|