TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

300 TL Bütçe İle Mekanik Saatimi Arıyorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 300 TL Bütçe İle Mekanik Saatimi Arıyorum

Mesaj Symurg1907 » 26 May 2013, 17:33

Tolgi06 yazdı:Saatcell'den 2 alışverişim oldu. Ürün ilk iş gününde kargolanıyor.Sorunsuz ve problemsiz her şey.

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. 1-2 gün içinde saatcell'den siparişimi veririm.
Kullanıcı avatarı
Symurg1907

Mesaj Symurg1907 » 26 May 2013, 23:22

Tolgi06 yazdı:Saatcell'den 2 alışverişim oldu. Ürün ilk iş gününde kargolanıyor.Sorunsuz ve problemsiz her şey.

sizce seçtiğim saat hoş mu? Bütün arkadaşlarıma sordum çok beğenende oldu, hiç beğenmeyende :( kararsızlık çok kötü

edit: önemli olan sizin beğenip beğenmediğiniz diyeceksiniz biliyorum ama yinede fikrinizi almak istedim :)

saat bu http://www.sanalpazar.com/Orient-Fdb080 ... isp5004919
Kullanıcı avatarı
Symurg1907

Re: Ynt: 300 TL Bütçe İle Mekanik Saatimi Arıyorum

Mesaj Pachenkov » 26 May 2013, 23:39

Symurg1907 yazdı:

sizce seçtiğim saat hoş mu? Bütün arkadaşlarıma sordum çok beğenende oldu, hiç beğenmeyende :( kararsızlık çok kötü

edit: önemli olan sizin beğenip beğenmediğiniz diyeceksiniz biliyorum ama yinede fikrinizi almak istedim :)

Bana sormamişsiniz ama cevaplamak istedim :) Camı hardlex dedikleri için 2 kere almaktan vazgeçtiğim tasarımını çok beğendiğim bir saat. Sonra Orient Usa dan öğrendim ki camı kristalmiş. Kesinlikle en yakın zamanda bu saatten alacağım :champ:
Kullanıcı avatarı
Pachenkov

Mesaj Symurg1907 » 26 May 2013, 23:49

Wacker yazdı:
Symurg1907 yazdı:

Bana sormamişsiniz ama cevaplamak istedim :) Camı hardlex dedikleri için 2 kere almaktan vazgeçtiğim tasarımını çok beğendiğim bir saat. Sonra Orient Usa dan öğrendim ki camı kristalmiş. Kesinlikle en yakın zamanda bu saatten alacağım :champ:

en son o arkadaş cevapladığı için ona yazdım fikirlerinizi öğrenmek isterim :) haftalardır düşünüp taşınıyorum hem otomatik istiyorum hem o fiyat aralığında aynı zamandada çok süslü olmayan saat bu.. başkada bulamadım zaten. Alsam rahatlicam artık geri dönüş olmayacağı için :)
Kullanıcı avatarı
Symurg1907

Mesaj Pachenkov » 27 May 2013, 00:02

Rotary motary hikaye Orient şahane, al gitsin :thumbup: :-)
Kullanıcı avatarı
Pachenkov

Mesaj altanos » 27 May 2013, 02:36

geliyor sanırım bu sefer :champ:
Anladığım kadarı ile iskeletten ümidi kesseniz de, mekanizma biraz olsun görünsün istiyorsunuz, o zaman yeni bir orient önerisiyle kafanızı karıştırmayacağım :D

Bu arada sayenizde ilk otomatik saatimin modelini buldum :)
Resim
"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."
Kullanıcı avatarı
altanos

Mesaj Symurg1907 » 27 May 2013, 04:39

altanos yazdı:geliyor sanırım bu sefer :champ:
Anladığım kadarı ile iskeletten ümidi kesseniz de, mekanizma biraz olsun görünsün istiyorsunuz, o zaman yeni bir orient önerisiyle kafanızı karıştırmayacağım :D

Bu arada sayenizde ilk otomatik saatimin modelini buldum :)
Resim

2000 TL param olmadığı için iskeletten umudu kestimde hani çıplak olmasada mini olsun diye yarı iskelet buldum yinede :lol: :lol: :lol:

Beğendiğiniz saati bende beğenmiştim ama çelik kordon istemediğim için eledim.. Sizede banada hayırlı olsun diyelim o zaman 8-) 8-)
Kullanıcı avatarı
Symurg1907

Mesaj Symurg1907 » 27 May 2013, 04:41

Wacker yazdı:Rotary motary hikaye Orient şahane, al gitsin :thumbup: :-)

Saatcell'in müşteri hizmetlerini aradım ürünün stokta olup olmadığını öğrenmek için ama akşam 8 gibi ama dükkanı kapatmışlardı yarını beklemeye karar verdim satın almak için :D :D :D :D

Stok durumunu öğrenir öğrenmez satın alırım hatta şimdiden sabırsızlanıyorum :champ:
Kullanıcı avatarı
Symurg1907

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 122 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners