Frax yazdı:Hocam oylamaya açalım mı saatleri? Çok seçenek var hem kolaylık olur yazmaya üşenenlere
İyi olur herhalde,forumun beğenileri de artık önem kazanıyor.
@AboveTheRim Breguet uygun...
Frax yazdı:Hocam oylamaya açalım mı saatleri? Çok seçenek var hem kolaylık olur yazmaya üşenenlere
asymptote yazdı:Breguet' in kadranı Breguet kimliğinden çok uzak..
Drk yazdı:İlk seçenek paneraiyi diğerlerinden ayırayım önce. Boyut olarak epey büyük ve tarzı çok daha farklı geliyor bana. Chronoswiss elendi. Blancpain leman chronograph çok güzel ancak mevcut blancpaininizin yanında gerek yok. Breguet type güzel bir saat ancak daha birkaç gün önce saatçinin elinde kalan type xxleri neredeyse bedavaya toptan bir şekilde elinden çıkardığını gördüm. Satılmayan bir saat, bazen böyle şans işi 2. elinden daha ucuza sıfırı bile bulunabiliyor. JLC'de o modele gelene kadar çok daha şık seçenekler var bence. ML hastalığım demişsiniz, pas geçiyorum. Rolexlere toptan yorum, herhangi bir submariner, gmt-master, datejust, hepsi güzel ancak model ve kadran çok önemli. Madem koleksiyon yapıyoruz, UN boşluğu için hoş bir model seçmişsiniz ama ben olsam önceliğimi başka saatlere verirdim. Overseas de aynı şekilde breguet ile aynı kaderi paylaşmıştı. Listesinin yarı fiyatına Vacheron almak, keşke haberim olsaydı...
Bence şu ana kadar aldığınız saatlerin hepsini gözden geçirelimŞahsi fikrim bir sürü ortalama saat alacağıma birkaç tane çok özel saat almaktan yanadır.
Drk yazdı:Bence istek ve beklentilerinize göre bir liste hazırlayalım ve o saatler için arayışa girelim derim
AP RO güzel saat, DJ2 kesinlikle çok mantıklı bir hareket olur. Gördüğüm kadarıyla mavi kadran istiyorsunuz ve komplikasyon da hoşunuza gidiyor. Mesela şöyle bir saate ne dersiniz? Çok temiz 2. eli bulunabiliyor bazen ve fiyatlar bu kalitede bir saat için uygun denilebilir.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 65 misafir
|