yasko2348 yazdı:resimleri en kisa surede yukluyecegim sizler icin) pc de sorun var benim,telden atamiyorum,arkinin pc ye atip ordanda bana yolluycaz anca oyle koyabilcem.en ksia surede
) saatte tek sinirimi bozan yuzeysel kilcal ciziklerin olusu.bu cizikler tabikide dikkatli bakmadikca gorulmuyo ama ben goruyorum oda bana yetiyo
) pirlat in farkli magzalarini dolastim fakat hepsinde o cizikler mevcuttu,limitli uretim olmasindan dolayi ellerinde birer tane var ve onlarda uzun sure vitrinde duruyo ve nerdeyse hergun sonunda vitrin saatlerini sildikleri icin veya biri denedikce sildikleri icin zamanla bu ciziklerin olusmasi normalmis,(bu sadece altin kaplamalarda oluyomus)ki bencede normal
onun disinda saatimden cok memnunum.bu saati alma nedenim gunluk takilcak bir saat olmamasi,daha klasik kiyafetlerle ve daha ozel gunlerde kullanilcak bir saat olmasi. ve 40 li ve sonrasi yastada elime yakisacak bir saat olmasi. onun disinda hediye cekiyle aldigim saati ve diger saatlerimi gunluk kullaniyorum
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 29 misafir
|