ltf yazdı:Hiç bir modeli kullanmamış biri olarak objektif görüşürüm sizinki ile aynı, özellikle 116719 BLRO ile BLNR arasındaki ton farkını görünce bana da mavi aşırı cırt geldi, tabiki tercih meselesi. Benim oyum siyah bezelden yana

ltf teşekkürler
kiwi21 yazdı:Abi,
Kendi görüşlerimi söyleyeyim. Görüşlerim tamamiyle optik ve kişisel zevklerim üzerinedir. Umarım karar vermede bir işine yarar.
Öncelikle 116610 ile full siyahın tadını almışsın. GMT'nin her ne kadar komplikasyonları farklı olsa da hemen hemen optik olarak yakın modeller. Batman de beğendiğim model ancak kişisel zevke göre "cart mavi" olduğundan dolayı kafanızda bi tık geride olduğunu söylemişsiniz. Bilmiyorum seçenekler bu ikisiyle mi sınırlı ama hem full siyah kullanıp tekrarlamamak adına, hem de kaçınmak istediğiniz mavi renk adına acaba Coke GMT mi deneseniz? Gerçi bilmiyorum belki de Coke'un kırmızısında da sizi rahatsız eden bir şeyler vardır

Saygılar.
kiwi21 güzel söylemişsin amacoke bezel de tt ve full gold gibi konu dışı maalesef
Clk yazdı:Arkadas biz ne konustuk sen ne yapiyorsun.
Ne gerek var. Bekle Eylül ayini zaten ilk etapta keyfin yerine gelecek. Illa ki GMT istiyorsan ver bana AP'yi al GMT'yi

Hala folieleri duruyor üzerinde

İkisi farklı kategori yahu. Rolex lazım yine de (dediğim adama bak, herhangi bayiden daha çok Rolex'e sahip

)
Benim AP'nin de çizikler hala üstünde
hakan1970 yazdı:BLNR kesinlikle muhteşem bir saat bence ama ben olsam LN alırım. Size de LN öneririm.
hakan1970
eyimen yazdı:BLNR'nin mavisi bana cok guzel geliyor mesela

Yansin, varsin

eyimen
Emreozcan yazdı:Merhaba;
Blnr sahibi olarak fikrimi belirtmek isterim. Blnr mavisini begenmemenizi dogal buluyorum. Zevk ve renk meselesi oldugunu mukemmel anlatmissiniz, oyle ki o yazdiginiza alinacak blnr sahibini ayiplarim

Renk secimine gelince, mavi bezeli alacak kadar begeniyor olsaydiniz zaten simdiye almistiniz. Istisnalar haric olmak uzere 2. El fiyatlarinda siyah bezel durumuna gore 5500-6000 usd arasi, mavi bezel ise 7500-8250 usd arasinda fiyatlandiriliyor. Zaten mavisinden emin degilken aradaki fiyat farkina hic degmez. Ustune ustluk siyah submarineri da cok begenerek kullandiginizi belirtmissiniz. Bu durumda kesinlikle siyah bezel gmt almalisiniz diye dusunuyorum.
Saygilar.
Emreozcan

BLNR kullanıcısı olarak yorumunuza teşekkürler. Evet mavi beni çarpsaydı iş çoktan bitmişti. Problem de o zaten. Siyah biraz daha içime siniyor.
Anesthesia yazdı:Bence babanıza bir datejust alın ve sevdiğinize kavuşun

Anesthesia

Güzel çözüm ama datejust ikimize de uymuyor.
MertYe yazdı:Abi şahsen ben siyah bezeli alırken Batman ile aradaki fiyat farkından dolayı(2. eli için) siyah bezeli tercih etmiştim. Ha 2 si aynı fiyat olsa veya fark sıfırında olduğu gibi 400-500 euro gibi olsaydı muhtemelen Batman'i tercih ederdim. Siyah bezel için konuşacak olursam kullanmaya başladıktan sonra farkettim ki şu an yenisini alacak olsam muhtemelen yine siyah bezeli tercih ederim.
Sİyah bezeli tercih etmemin sebebi her yerde her şekilde takılabilir. Hem klasik hem fazlasıyla spor. Batman bence daha spor olmasına rağmen klasik dediğim kısımda biraz daha geriye düşüyor sanki. Ha biri takım ebiseyle Batman taksa yadırgamam muhtemelen ama siyah daha çok yakışır gibi geliyor. Birde dediğin gibi mavinin tonu biraz değişik. Resimlerde görüp inanılmaz beğeniyordum Batman'i canlı görünce de çok beğendim fakat o resimlerinde gördüğüm kadar etkilemedi açıkçası.
Sonuç olarak kendi açımdan siyahı biraz daha beğeniyorum. Tabi Batman kullanma şansım olsa fikrim değişirmiydi bilemiyorum sonuçta siyah bezel benim kullanmış olduğum bir saat. Batman sadece 2 defa gördüğüm toplamda 10 dk incelediğim bir saat. Ama halihazırda 116610 LN olduğu düşünülünce bence Batman daha yerinde bir karar olur. Mesafelerden dolayı siyah olanı her zaman kullanamasanda Batman'i bırakıp submarinerı kullanırsın bir süre. Baba içinde değişiklik olur hem

Mert teşekkürler

Aslına bakarsan fiyat farkı bu konuda çok önemli değil. İkisinin sıfırı arasında fiyat farkı çok yok. İkinci el de önemli değil çünkü biliyorsun ben satmam. Kullanım için de hem fikiriz. Bence de her ikisi de her yola gelir ama siyah daha bir gelir.
Clk yı dinleyip aceleci olmayacağım ama c.tesi yurtdışındayım ve bana acayip rakamlar verip her seferinde aklımı çelen AD ye de uğrayacağım, ondan korkuyorum

Sonuç: mavi için henüz aklım çelinmedi. Başladığım yerdeyim.
kilimanjaro yazdı:Abi önerim direk şu ;
bu resimleri babana göster ... hangisini beğenirse 2. el olarak alıp ona ver ve submariner a yeniden kavuş

Aşkın bu da Anesthesia'nın önerisi gibi çok akıllıca

Misyon yavaş yavaş "ne alalım" dan "Submariner nasıl kurtulur" a dönüyor