TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Zenith Tourbillon Fiyat ve Temin Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Zenith Tourbillon

Mesaj Bg17 » 24 Nis 2015, 16:28

Saat almayi dusunurken en onemli kriter butce... Bu alim islemine ne kadarlik bir kaynak ayirdiniz yada ayirmayi planliyorsunuz sorusunun cevabi olmasi gerekir. Bahsedilen rakamlar arasinda cok ama cok ciddi bir ucurum var, 250k usd ile 450k usd den bahsediyoruz.

Butcenin sonrasinda ne tarz bir saat isteniyor, dress? Spor? Dalgic? Bu konuda en azindan fikir sahibi olmak gerekiyor.

Bunun icinde mevcut koleksiyon vede daha once kullanilmis elden cikartilmis saatler uzerinde dusunulmeli. Hangi saat hangi ortamda kullanilir gibi bir hesap yapilabilir.

Sonrasinda hangi marka ve hangi modeller diye dusunulebilir, saatin bulunup bulunmamasi cok da onemli olmamali, bu rakam gozden cikarildiginda dunyanin her yerine gidilir alinir.

Sizin duruma geldigimizde, niye zenith, niye tourbillon diye sormak istedim. Aslinda daha da merak ettigim nokta hangi asamalardan gctiniz, hangi saatleri kullandinizda bu noktaya geldiniz? Karar kriterlerinizi gecmis tecrubelerden ogrenilirse daha ise yarar yorumlar yapilabilir.

Ornek olarak bulunmasi imkansiza yakin saati onat size iki dakikada buldu. E alacak misiniz?

Normalde kimseyi ilgilendirmez ama meslek olarak siyaset burokrasi dediginiz icin sormak istedim, saati satin mi alacaksiniz, hediye mi gelecek?
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj efendisiz » 24 Nis 2015, 16:51

OnatOzer yazdı:Öncelikle merak ettiğim konu neden tourbillon? Tabii ki zevk meselesi ancak şahsen saat komplikasyonları içinde en işlevsizi oldğunu düşünüyorum. Sadece görünüm için ise de aşırı bir külfet. :roll:

Aslında tourbillon bir saat kullanmadım kullanmak istiyorum ve görünüş olarak çok hoşuma gidiyor almışken de adam akıllı bir şey almak istiyorum
efendisiz

Mesaj ermansire » 24 Nis 2015, 16:54

http://bit.ly/1yWoizr az önce gördüm sahibinden'de gezerken
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Mesaj efendisiz » 24 Nis 2015, 17:36

Bg17 yazdı:Saat almayi dusunurken en onemli kriter butce... Bu alim islemine ne kadarlik bir kaynak ayirdiniz yada ayirmayi planliyorsunuz sorusunun cevabi olmasi gerekir. Bahsedilen rakamlar arasinda cok ama cok ciddi bir ucurum var, 250k usd ile 450k usd den bahsediyoruz.

Butcenin sonrasinda ne tarz bir saat isteniyor, dress? Spor? Dalgic? Bu konuda en azindan fikir sahibi olmak gerekiyor.

Bunun icinde mevcut koleksiyon vede daha once kullanilmis elden cikartilmis saatler uzerinde dusunulmeli. Hangi saat hangi ortamda kullanilir gibi bir hesap yapilabilir.

Sonrasinda hangi marka ve hangi modeller diye dusunulebilir, saatin bulunup bulunmamasi cok da onemli olmamali, bu rakam gozden cikarildiginda dunyanin her yerine gidilir alinir.

Sizin duruma geldigimizde, niye zenith, niye tourbillon diye sormak istedim. Aslinda daha da merak ettigim nokta hangi asamalardan gctiniz, hangi saatleri kullandinizda bu noktaya geldiniz? Karar kriterlerinizi gecmis tecrubelerden ogrenilirse daha ise yarar yorumlar yapilabilir.

Ornek olarak bulunmasi imkansiza yakin saati onat size iki dakikada buldu. E alacak misiniz?

Normalde kimseyi ilgilendirmez ama meslek olarak siyaset burokrasi dediginiz icin sormak istedim, saati satin mi alacaksiniz, hediye mi gelecek?

Mesajınız o kadar kötü bir niyetle yazılmış ki inanın tanımadığınız birine karşılık neden bu kadar kötü bir mesaj yazdınız anlamadım hem de bilgi almak için açılmış bir konuda. Ben sizin bu kötü mesajınıza karşılık dostça samimi bir cevap yazacağım size.
Başta ayırdığım bütçeyi sormuşsunuz 250.000 usd saat için ayırdığım bir bütçe değil ama değerlendiririm çok hoşuma giderse alırım,450.000usd ise saat için değerlendireceğim bir rakam değil ondan dolayı düşünmem bile. Tarzımı sormuşsunuz 7 gün klasik giyinen biriyim dolayısıyla saatlerim de hep klasik model saatlerdir. Koleksiyonuma gelince Patek Philippe, Tag heuer, Rolex, Rado ve Seiko kullanıyorum Rolex'i bir arkadaşıma verdim. İstediğim marka şu aşamada Zenith çünkü hoşuma giden modelleri var ve uzun zamandır almayı düşündüğüm bir marka zaten konuda resmini eklediğim model ayrı hatta bugüne kadar gördüklerimin en iyisi... Dünyanın her yerine gidilip alınır demişsiniz evet zaten beğendiğim saat almaya karar vermişsem nerede olursa olsun gder alırım zaten seçimden sonraya Bırakma sebebim de şuan gidecek zamanımın olmaması Son cümleniz gerçekten üzücü hakkında hiç bilgi sahibi olmadığınız biri için o kadar ağır bir ithamda bulunmuşsunuz ki hediye mi olacak ? Sorması ne kadar da kolay değil mi yazık gerçekten üzüldüm sizin adınıza siz böyle bir soru sorunca aklıma Mevlana Celaleddin Rumi'nin sözü geldi "Kişi karşısındakini kendi gibi bilir" devamını getirmiyorum. Allaha hamdolsun bu saati alacak kadar imkanım, böyle bir hediye teklifini reddedecek kadarda onurum var.
En son efendisiz tarafından 24 Nis 2015, 18:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
efendisiz

Mesaj efendisiz » 24 Nis 2015, 17:37

ermansire yazdı:http://bit.ly/1yWoizr az önce gördüm sahibinden'de gezerken

tşk ederim evet farklı bir marka ama benzer bir model değerlendirilebilir hoşuma gitti
efendisiz

Mesaj hakan1970 » 24 Nis 2015, 18:27

efendisiz
Arkadaşımıza beni hiç tanımadan hakkımda neden böyle düşünüyorsun diye sormuşsunuz. Malesef siyasetin Türkiye de geldiği nokta bu. Aynı siyasi tarafta değiliz belki ama bizim baktığımız taraftan konu böyle görünüyor. Yakın zamanda sıfırlanan paralar, ayakkabı kutuları, 750.000 TL lik hediye saatler , iktidara ters hareket yapan herkesin cezalandırılması , kadınlarımızın ölümlerine seyirci kalınması ve daha bir çok şey siyasetçilerin imajını birçoğumuzun gözünde sıfırladı. Sadece iktidar partisi değil, diğer hiçbir partiye inancım da kalmadı. Siyaset günümüzde menfaat ve güç elde etmek için kullanılan bir araç oldu çıktı. Lütfen beni yanlış anlamayın. Çoğunluk adına konuşmuyorum ama ben bu şekilde görüyorum siyaset dünyasını artık. Siz ümit ediyorum ki gerçekten ülkemize hizmet ederken kendi çkarlarınızı göz ardı edebilecek birisisinizdir. Benim gönlümden geçen forumdaki herkesin size önyargısız davranarak kucak açması yönündedir. Buradaki tüm arkadaşlarımız da gerçekten birbirinden değerli insanlardır. Bence siz biraz kendinizi tanıtırsanız , kaynaşmak daha kolay olacaktır. Ne de olsa siz de bir saat seversiniz. İnşallah ilk fırsatta kutu açılışınızı da görürüz. Sevgiyle kalın...
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullanıcı avatarı
hakan1970

Mesaj efendisiz » 24 Nis 2015, 19:39

Hakan1970 ben burdaki insanlara saygı duyuyorum her ne kadar görüş ayrılıkları olsa da hepimizi ortak paydada buluşturan bir ilgimiz var saatler bu yüzden saat forumunda paylaşımlarda bulunuyoruz bence amacımız saatlerle alakalı yni
Şeyler Öğrenmek yeni modeller tanımak olmalı insallah kutu açılışı gelir yakında :)
efendisiz

Mesaj kethuda57 » 24 Nis 2015, 20:29

Ben 29 yaşında bir siyasetçi olsam sadece saatseven kişilerin olduğu bir forumda siyasetçi kimliğimi ön planda tutmazdım... 29 yaşında bir siyasetçi olsam özelliğinin ne olduğunu bile bilmediğim bir şeye 250 bin dolar vermek sanki çok normal bir şeymiş gibi konuşmazdım...
1970lerin seiko 5ini 1930larda askerde olan dedesinden kalma bir saat olduğunu sanan size forumdaki konuları iyice okumanızı ve forumda sadece saatler üzerine konuşmanızı tavsiye ederim... Seçim siyaset kelimeleri bu forumda biraz antipatik oluyor. Ve bunu bıraktığınızda inanın bana forumca daha sıcak karşılanacaksınızdır... Saygılar...
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 57 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners