Tgm yazdı:blaugrana yazdı:Merhaba değerli arkadaşlar,
Yeni bir saat almayı düşünüyorum, seçenekler arasından da en olası Submariner olarak görünüyor. Ancak, date - no date arasındayım, forumdaki bilenlere danışmak istedim.
Ayrıca bir sorum daha var, halihazırda Omega Seamaster Diver 300M Chrono kullanıyorum. Sizce 2. saat için Submariner uygun mudur, yoksa zaten diver varken 2. saat için başka bir model mi bakmalıyım?
Teşekkürler
İki diver'da bir sakınca yok. Ama benim şahsi kanaatim; Submariner'ın olduğu yerde Omega seamaster takılmak istenmez. Zamanla omega'yı elden çıkarma isteği duyabilirsiniz.
Yani Submariner diver denklemini hep kendi lehine bozar
Bg17 yazdı:No date esas oglandir, olmadan film olmaz.
MertYe yazdı:Tgm yazdı:blaugrana yazdı:Merhaba değerli arkadaşlar,
Yeni bir saat almayı düşünüyorum, seçenekler arasından da en olası Submariner olarak görünüyor. Ancak, date - no date arasındayım, forumdaki bilenlere danışmak istedim.
Ayrıca bir sorum daha var, halihazırda Omega Seamaster Diver 300M Chrono kullanıyorum. Sizce 2. saat için Submariner uygun mudur, yoksa zaten diver varken 2. saat için başka bir model mi bakmalıyım?
Teşekkürler
İki diver'da bir sakınca yok. Ama benim şahsi kanaatim; Submariner'ın olduğu yerde Omega seamaster takılmak istenmez. Zamanla omega'yı elden çıkarma isteği duyabilirsiniz.
Yani Submariner diver denklemini hep kendi lehine bozar
Bence de bu yorumun üzerine söylenecek bir söz olmadığını düşünüyorum. Seamaster'ın eğer manevi bir değeri yoksa hediye falan gelmediyse Rolex geldikten sonra elde fazla duracağını düşünmüyorum.
blaugrana yazdı:Merhaba değerli arkadaşlar,
Teşekkürler
batamer yazdı:Üstatlara benim de danışmak istediğim bir konu var...
submariner için V serisi vb. ifadeler var. Bu seriler arasındaki farklar nelerdir acaba ??
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir
|