Clk yazdı:O zaman ben söyle aciklamaya calisayim. Hero, Thevenin ve Asymptote arkadaslarimizin da belirtmeye calistigi gibi bu is gönül isi. Biz saatlerin sadece görünüslerini degil; icinde ki mekanizmayi, isciligi, verilen emegi seviyoruz. Chronograph mekanizmalar standard mekanizmalara göre cok daha komplike, isciligi daha zor mekanizmalar. Bu yüzden de hem fiyatlari pahali hem de daha elit mekanizmalardir.
Yukarida Thevenin arkadasimizin verdigi örneklere bakarsan Daytona, Navitimer, Speedmaster, El Primero efsane olmus saatlerdir. Bu saatleri efsane yapan dizaynlari degil kaliteli mekanizmalaridir.
Bahsettigin noktada cok haklisin gereksiz bir fonksiyon ama burada hangimiz normaliz ki?
HeroFB yazdı:atoprak yazdı:Ego olayına çok takılmışız![]()
düzeltiyim... ya da açiyim biraz... orada daha çok "oldumu iyisi olsun, chronograph olsun, pahallısı olsun" mantıgını anlatmak istemiştim
Yine olmadı
İşin şakası bir yana aynı saatin altın versiyonunu almak için belki bu geçerli olabilir ama chronograph için hiç sanmıyorum çünkü zaten hava atmayı düşünecek biri için yeterince pahalı değil bir de kaç kişi chronograph'ın daha pahalı olduğunu biliyor
Bu arada gerçekten yakıştığı için altın alanları ve benim gelecekte almayı planladığım rosegold GP 1966'yı tenzi ediyorum
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 74 misafir
|