asymptote yazdı:Yoksa akılcı ve pragmatik davranıp zamanı en hassas gösteren high-end bir quartz alır kurtulurduk
Evet açıkçası böyle yaptım ve kurtulduğumu düşünüyorum

Hugo Boss'u Ziyaliv'in düşündüğünüz şiddette savunduğunu sanmıyorum açıkçası üstelik Seiko 5 konusunda gerçekten bir abartı olduğunu düşünüyorum forumda.
Örneğin leopard-2 a4 tankları vardır. Sanırım 1980li yıllarda üretilmiş en son. Lakin bizim ordu 6-7 defa modifiye etmiştir geliştirmiştir. Ha şuanda Agit ordularında leopard-2a4'leri yangın söndürme aracı olarak kullanılıyor o ayrı.
Bizim geliştirilmiş a4

Bu da geliştirilmemiş yunanlıların a4'ü

Mekaniğin girdiği her alanda bu böyledir. Karbürotörlü motorlar ne güzeldi zamanında süper ses çıkarırdı kaldı mı hayır, daktilolar vardı ona yazı yazardık kaldı mı hayır? Pejo J9'ları hatırlayın araçlar 85 model ama ülkemizde tuttu.2000'lerde bile üretildi. Pejo J9 ucuzdur ulaşılması kolaydır ama hem yolcu, hem de mekanik güvenlik açısından diğer araçlarla karşılaştırılabilir mi? Milyon tane örnek verilebilir daha. Yani burda Ziyaliv'e gerçekten hakveriyorum. Pilli saat, quartz, kinetik ya bu seiko 5 al daha iyi demek bence saatler konusunda sizin kadar bilgili insanlar için bir "lüks".
Bu kullanıcıya verilecek en iyi cevap Hugo,Lacoste gibi markalarda fiyat/kalite oranı hakiki saat markaları olan Seiko/Tissot/Citizen gibi markalara göre daha düşüktür. Heleki Seiko premier serisine bakmadan, her nekadar yıllardır Hugo parfüm kullanıyor ve çok memnun olsamda bu markadan , bu paraları hemen harcamayın saate