mrbars yazdı:Önerilen 3 saat de çok güzel, ben beğendim listeni.
Sarb065 beğendiğim bir model, geçenlerde araştırmıştım ancak üretim adedi kısıtlı olduğundan bulması zor bir saat. Seijajapan'da vardı, ebayde vardı, pek didişmediydim. Sarb yerine Hamilton Jazzmaster ve Tissot Visodate de olabilir, benzer bütçelerde benzer klasta saatler. Özellikle Visodate sanki 4 gömlek yukarının saati gibi.
mertk yazdı:Omega 300m chronometer da uygun bir seçenek olabilir.Fiyatları hakkında tam bir bilgim yok ama belki bu fiyatlara bulunabilir.Omega po için herhalde bütçe artırımına gitmek gerekebilir.Benim fikrim bu bütçe de bir tane gerçekten sevdiğiniz bir saat almaktır diye düşünüyorum.Ben de drk ya katılıyorum bu fiyat aralığında tag aquaracer bulunabiliyorsa bence çok güzel bir seçim olabilir.
dolunay yazdı:mertk yazdı:Omega 300m chronometer da uygun bir seçenek olabilir.Fiyatları hakkında tam bir bilgim yok ama belki bu fiyatlara bulunabilir.Omega po için herhalde bütçe artırımına gitmek gerekebilir.Benim fikrim bu bütçe de bir tane gerçekten sevdiğiniz bir saat almaktır diye düşünüyorum.Ben de drk ya katılıyorum bu fiyat aralığında tag aquaracer bulunabiliyorsa bence çok güzel bir seçim olabilir.
Bugun hem oris divers date hemde tag heuer aquaracer calibre 5 300m deneme sansi buldum. Kolumda bana gore tag heuer cok daha iyi durdu, ya da ben tag i daha cok begendim. Fiyat olarak limitimin bir hayli altinda alma sansim olacak, nakit odemeye konyali 3000 derken baska bir yer 2500 e kadar indi. Tag imkan dahilinde yani....
Drk yazdı:Beğendiğiniz tag heuerin liste fiyatı ne kadar acaba?
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 131 misafir
|