http://www.thewatches.tv/en/reference/fhh-the-alarm/
Distributor yazdı:Ambassador'un markanın sahibi olduğu doğrudur. Ambassador mağazalarının sahibi de Arap menşeili bir yatırım fonudur. Her şeyini üreten bir marka değildir. Neuchetel de küçük bir atölye de toplam 20 kişi ile çalışmaktadırlar. Fiyatları biraz yukarıdan seyretmekle birlikte, kolda ya da vitrinde "vaaay arkadaş" dedirtecek bir atraksiyonu yoktur maalesef.
Sonuç olarak Vulcain benim için soru işaretidir
westbloode yazdı:HeroFB saygıyla selamlıyorum sizi. İngilizcem pek olmamasına rağmen videodaki usta (elindeki ilk saat Vulcain'di sanırım) ilk saatle ikinci saat arasında ses farkını gösteriyor. Kötülüyor mu bilmiyorumVulcain'deki ses alarm mekanizmasında kullanılan malzemeden geliyo gibi hissettim
![]()
Vmetin ben çevremde neyi daha çok görüyorsam onu biliyorum. Bu olay merak işi bir gün umarım sizler kadar markaları tanırım. Günümüz yaşam şartlarında oturup internetten araştıracak vaktim olmadığı için böyle güzel bir sitede sizin gibi bilgili arkadaşlardan direk cevap alıyorum. Benim bilmemem bundan kaynaklanıyor. Üstüme alınmayabilirmişim aslında![]()
Hepinize teşekkürler tekrar.
Thevenin yazdı:Vulcain resmen darbeli_maTkap.mp3
cvstosman yazdı:Thevenin yazdı:Vulcain resmen darbeli_maTkap.mp3
Arkadaşlar,
Vulcain saat alarımda criket sesi kullanıyor. Criket cırcır böceği anlamına gelir. Uzun yıllar cırcır böceği üzerinde arge çalışmaları yapıp saate uygulamışlar. Size tuhaf gelen alarm sesinin nedeni budurHatta bazı modellerinde arka kapağına ekstra bir kapak koyarak sesi 3 katına kadar çıkartmışlar. Saatleri kanyon'da inceleme fırsatım oldu. Hepsi cırcır ötüyorlar...
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 34 misafir
|