TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hangi Rolex? Tavsiye ve Anket

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

İlk Rolex İçin Hangi Model?

Date Just
9
10%
Day Date
3
3%
Daytona
11
12%
Deepsea
3
3%
Explorer
1
1%
GMT Master
12
13%
Milgauss
15
16%
Submariner
31
34%
Yachtmaster
7
8%

Toplam oy : 92

Re: Hangi Rolex? Tavsiye ve Anket

Mesaj Frax » 25 Şub 2010, 18:13

Mercedes - AMG olayı var mesela.Neredeyse baştan aşağı değişim geçiriyor otomobil.Saat için, üstelik sadece görünümde biraz farklılık için bence değmez.Yerine bir Rolex daha alınır :)
Alacak bir şey kalmayınca alınabilir bunlar :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 25 Şub 2010, 18:14

frax1 yazdı:Mercedes - AMG olayı var mesela.Neredeyse baştan aşağı değişim geçiriyor otomobil.Saat için, üstelik sadece görünümde biraz farklılık için bence değmez.Yerine bir Rolex daha alınır :)
Alacak bir şey kalmayınca alınabilir bunlar :)

:lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 25 Şub 2010, 18:17

Abi gülme ya öyle değil mi :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 25 Şub 2010, 18:22

Degil maalesef Frax.

El elden üstündür demisler. Bu saatler özellikle avcilar icin bu sekilde modifiye ediliyor. Parlama yapmasin ´diye hem cami ile hem kasasi ile hem de Lumi'ler ile oynuyorlar v.s. Bunlari alan adamlarda yarisi gösteris icin alsa da yarisi sadece amaci icin aliyor.

Herkesin hobisi farkli. Kimisi arabasina Jant aliyor, kimisi metresine ev tutuyor bu adamlarda bu saatleri aliyor. Ben yadirgamiyorum isin acikcasi.

Bazi ürünler vardir ki herkes icin degildir. Pro-Hunter da onlardan bir tanesi.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 25 Şub 2010, 18:29

İsteyen istediğini alır tabiki de ben sadece eleştiriyorum :) Tüm "avcı" arkadaşlara kolay gelsin :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj padcom » 25 Şub 2010, 19:22

eğer rolex sahibi olmak gerekiyorsa clk gibi yapıp rolex'i rolex olarak vurgulayan modellerden biri alınmalı bence gmt master II
Kullanıcı avatarı
padcom

Mesaj Double0Se7en » 25 Şub 2010, 19:26

padcom yazdı:eğer rolex sahibi olmak gerekiyorsa clk gibi yapıp rolex'i rolex olarak vurgulayan modellerden biri alınmalı bence gmt master II

Kesinlikle katılıyorum ama eğer hayat boyu bu tek Rolex olacaksa..ama benim gibi yavaş yavaş hepsini denemek isteyen biri için en güzelini en sona saklamak daha zevkli..mesela ben 6 ay sonra gmt 2 alıcam..1 sene sonra da SS daytona..sonra da artık bir huzur evine yerleşip ölümü bekliycem:)
''A Crown for Every Achievement'
Kullanıcı avatarı
Double0Se7en

Mesaj Frax » 25 Şub 2010, 19:32

Double 0 Se7en yazdı:
padcom yazdı:eğer rolex sahibi olmak gerekiyorsa clk gibi yapıp rolex'i rolex olarak vurgulayan modellerden biri alınmalı bence gmt master II

Kesinlikle katılıyorum ama eğer hayat boyu bu tek Rolex olacaksa..ama benim gibi yavaş yavaş hepsini denemek isteyen biri için en güzelini en sona saklamak daha zevkli..mesela ben 6 ay sonra gmt 2 alıcam..1 sene sonra da SS daytona..sonra da artık bir huzur evine yerleşip ölümü bekliycem:)

Niye huzur evi olsun saatlerini hediye edebileceğin torunların bakarlar sana :)
Kullanıcı avatarı
Frax

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 139 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners