Archezia » 30 Ara 2010, 16:08
Arabalar üzerinden gidiyorsak. Rolex=Mercedes tamam. Ben Rolex'e kötü marka demiyorum çok kaliteli marka. JLC'ye tam karşılık bir marka bulamadım. Maserati'nin Mercedes'e üstünlüğü kadar JLC'nin Rolex'e karşı yoktur mesela.(Bence Maserati'nin öyle bir üstünlüğü yok zaten ama genele göre söyledim.) Belki Audi A7 diyebiliriz JLC'ye. Herkesin atlamadığı/iyi bilmediği, yakın kalitede bir araba (: Hem hep demiyor muyuz bir saatin daha az bulunması iyidir diye. JLC aldıktan sonra başkasında kolay kolay görür müsünüz bilmiyorum. Beğendiğiniz model çok güzel. Rolex kaliteli ama ne bileyim 2-3 tane yüksek kalite saatiniz olduktan sonra alırsınız. Ama babadan/dededen kalan saat diyince aklınızda Rolex tarzı bir saat oluşmaz. PP, VC tarzı bir saat oluşur zihninizde. Bu markalar tarzında ama daha ucuz markalardan biri de JLC, bir diğeri de Glashutte diyebiliriz mesela. (Dayanıklılığı düşünerek söylemedim bu arada.) Milgauss alacaksanız Rolex alın ama diğer modelleri Rolex fanları dışında çok özel saatler değil bence. Beğendiğiniz saat çok güzel, ama eğer beğenmediyseniz tekrar Glashutte modellerine bakmanızı tavsiye ediyorum.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44