TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Cosmograph Winner Daytona Orijinallik Bilgisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Rolex Cosmograph Daytona Bilgi

Mesaj herofb » 12 Mar 2012, 23:46

Drk sana yok sen kazana düştün :) birak biz garipler sebeplenelim :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Re: Rolex Cosmograph Daytona Bilgi

Mesaj alitokur » 12 Mar 2012, 23:49

....
En son alitokur tarafından 15 Mar 2012, 19:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
alitokur

Mesaj yusufragip » 12 Mar 2012, 23:57

alitokur yazdı:satmakla kullanmak arasında kararsızım ama satana kadar öyle bi köşede bırakmam bana ters. 2 adet bakla çıkarmasını söyledim. içimi kurt düşürdünüz. yarın erkeknden gidip saati teslim alacağım. onun dışında yarın resimlerini atıyorum hocam. orjinal olmaması gibi bi dünya yok. babamın saati.
bide arkadaş ben ekşide eliştiridim insanları her şeye kafalarından bir senaryo yazıdkları için. yani ne alaka benim özel ders paramla dedemin saatini babamın kullanması. adam ölmüş. babama miras bırakmış. napacak yani düşüünyorum. gerçi bende şüphelendim kendimden.

Bir tarafta minimum 20 bin tllik bir saatten bahsediyoruz bu saatler genelde deger kaybetmiyor bazi insanlar bunlari yatirim kapisi olarak goruyor mantikli dusundugumuz zaman rolex oldugu yerde seikonun pek lafi gecmez ve rolex saat dunyasinin en prestijli ve tercih edilen markalarindan biri konfor tasarim her sey ust seviyede bir rolex takan bir daha kolay kolay baska saat takmaz ektra durumlar disinda mantiksiz gelen kisim burasi kimseyi suclamak gibi bir sey olmaz haddim degil ben sadece goruneni soyluyorum . Siz burda yenisiniz ama biz burda cok insan gorduk onbinlerce dolarlik rolexlerini vga kamera ile cekip resmini koyan . Siz yarin saatinizin resmini koyarsiniz sahte degilse ben onyargili davrandigim icin ozrumu dilerim.

Saygilar
Yusuf Ragip TInarlioglu
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj alitokur » 13 Mar 2012, 00:00

....
En son alitokur tarafından 15 Mar 2012, 19:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
alitokur

Mesaj drk » 13 Mar 2012, 00:06

Alitokur, dediğin gibi en iyisi fotoğraflarını çekmen :thumbup: Kullanmak istersen efsanevi bir saat, satmak istersende peynir ekmek rahat satılabilecek bir model.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Drago » 13 Mar 2012, 00:11

yusufragip yazdı:Bir tarafta minimum 20 bin tllik bir saatten bahsediyoruz bu saatler genelde deger kaybetmiyor bazi insanlar bunlari yatirim kapisi olarak goruyor mantikli dusundugumuz zaman rolex oldugu yerde seikonun pek lafi gecmez

Yusuf kardeşim hiç belli olmaz, arkadaşın seiko dediği saat bakarsın Grand Seiko filan çıkar o zaman da Rolex'in hükmü olmaz... ;)
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj alitokur » 13 Mar 2012, 00:13

....
En son alitokur tarafından 15 Mar 2012, 19:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
alitokur

Mesaj alitokur » 13 Mar 2012, 00:14

ayrıca babamın selkosunun serisi ne bilmiyorum ama gümüş oldığunu ve pilsiz olduğunu biliyorum bu kadar.
alitokur

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners