manil » 01 Mar 2017, 19:10
Bana bak TsayiR Efendi
Kıvırtmadan açık konuşacağım. Öncelikle insanlara "Aç kurt" kimmiş bi onları söyle. Kurt yine iyi bir hayvandır, Türklüğün sembolüdür. Çakal vardır, leşle beslenir öyle olmamak lazım.
Şu foruma geldiğin günden beri gerilimden polemikten besleniyorsun, nerede abuk subuk entry var altından sen çıkıyorsun. Seni tanımaz etmezdim durduk yerde bana sataştın, boyunun ölçüsünü aldın. Yetmedi, başka bir forum üyesine ayar verip laf soktun adam o gün bugün buraya uğramaz oldu. Ben de sırf bu ortamdan ötürü 6 ay hiç bir şey yazmadım bu foruma.
Sürekli agresif agresif mesajlar yazıp sonra da "R" yapıyorsun. Yaşını başını almış adamsın biraz hareketlerini gözden geçir, ben mi öğreteyim sana?
Adam haddini aşan ifade yazmış, herkes güzel güzel öğüt vermiş; sharkemre denen üye yine insaflı adammış ki, saygıdan adam lafı uzatmıyor. Ha, öyle "bikbikbikbik bunlar senin laflarındı" diyip adama ettiğin hakaretleri de arada şiş kebap yapma. Kimse salak değil, bak senin seviyene inmek için kendimi zorladım ama bu forumda illallah dedirttin artık. Sürekli laf çakma imalı konuşma, hasta mısın kardeşim sen? Rahatsız mısın, millete laf sokmadan, kibar kibar efendi gibi bildiğin bir şeyden insanları da nasiplendirip yoluna devam etmek çok mu zor ya?
İşi gücü olan insanım, en sevdiğim hobimin tek sayılacak türkçe kaynağını resmen iğfal ediyorsun, harketlerini gözden geçir tiksindirttin artık insanı şu forumdan.
“Some people feel the rain. Others just get wet.”
Bob Marley