sefalosporin » 01 Nis 2015, 10:32
300m ve 500m olan bu her iki modeli de maazada hem siyah hem mavi olarak g繹rme ve inceleme ans覺n覺 yakalad覺m. saatte simetri, parlakl覺k, hafiflik aray覺nca direk olarak 500m. 300m olan model daha a覺r, daha mat, daha kemikli, daha kal覺n. mavileri eledim. 癟ok g繹ze bat覺yor, dikkat 癟ekiyor. saat dikkat 癟eksin diye tak覺lmamal覺 diye d羹羹n羹yorum. hatta ben saati takarken g繹mlein alt覺nda kalmal覺, g繹mlein manetini tansiyon aleti manonu gibi s覺kar hale getirmemeli, ince ve kibar olmal覺. saati bitek ben g繹rmeliyim, bu kadar覺 yeterli. takan kiiye, 150 graml覺k 癟elikten ibaret olmas覺na ramen 5 okka hava y羹klememeli. masama elimi, kar覺mdaki bileime de bi baks覺n diye uzatmam. kaliteli biey kullan覺yor olduumu ben bilsem yeterli. incelik, sadece 癟izgilerden olutuu i癟in 繹nemli bir simetri hissi, g繹mlek alt覺 daha rahat kullan覺m, daha az dikkat 癟ekme ad覺na 500m siyah. omega 300m diyen arkadalar覺m覺z da var. ona da bakt覺m. o saat kal覺n. g繹r羹nt羹deki simetri de tag daki kadar houma gitmedi. kronometre, gmt gibi son derece kullan覺s覺z, sa癟ma ve fiyat artt覺ran l羹zumsuz 繹zellikler vs... bana kalsa takvime de gerek yok. her ay ayar yapacakm覺覺z da, falan da filan da. bu saati ald覺覺m g羹nden itibaren yolumuz ayr覺lana kadar takvim filan ayarlamam. hangi g羹nde olduumu saatten mi anlayacam. bu takvim ayar覺 gerekliliinin, kullan覺c覺ya saati bozmas覺 i癟in kurulmu bi tuzak olduunu d羹羹n羹yorum zaten. ha bire kolunu 癟ekip 癟ekip kurcalayacaz, g羹n羹n birinde ordan cartay覺 癟ekecek. u 500m tag dan takvimi 癟覺kar覺n, o dandik ve son derece l羹zumsuz helyum z覺mb覺rt覺s覺n覺 da 癟覺kar覺n, bi de 繹yle bak覺n. g羹zellik, sadelikten gelir diyenleri kesinlikle hakl覺 癟覺kar覺r. fiyatta atlama yaparak bu iin sonunu getiremeyiz. longines hydro quartzdan balad覺k, iin ucu tag 500 otomatie geldi. bu ii 500m siyah alarak, yolumuz ayr覺 d羹ene kadar da takvimini ellemeden kullanarak noktalamak gerek. hem saati bi g繹ren olursa takvim yanl覺 diye 癟akma zanneder, saat hakk覺nda 50 tane soru sorulmas覺ndan da kurtuluruz. bizi 癟ok zengin biri olarak g繹rmez, g繹z羹nde s覺radan biri olarak kalmaya devam ederiz. bize bak覺覺 deimez. zaten bana biri bu saat ger癟ek mi diye sorsa bile, ben 癟akma der, yalan s繹ylerim. s覺rf sorulardan kurtulmak i癟in deil, kar覺mdaki kiinin beni s覺rf elimdeki saatin onda b覺rakt覺覺 sinir bozucu hisle deerlendirmesini engellemek i癟in.