İlk önce herkese merhaba.Yaklaşık bir haftadır gizli gizli sizi takip ediyorum okuyorum:D . Bu bir hafta içinde hiç bir derdim sıkıntım yokken sonunda beni de kendinize kattınız ille de otomatik bir saat alayım der oldum

.Takiplerimde bir tissot le locle modasıdır gidiyor ben de sevdim keratayı aslında biraz daha bakayım alırım diyordum.Sonra bir de aynı bu modele benzeyen Hamilton HM32515535 modelini de begendim ikisi arasında gidip geliyordum ikiside yaklaşık 1000 lira.
Bu gün İzmir Agora Alışveriş Merkezinde gezerken Saat&saat magazasının önünden geçerken birden Hamilton hm39515733 modelini gördüm bu da hoşuma gitti sonra bir de ne göreyim üzerinde yüzde elli yazıyor delirdim kendimi kaybettim adeta tezgahtar kendini zor kurtardı o derece yani

575 liraya 4 taksitle aldım kimse görmesin diye kutuyu tisörtümün içine saklayıp eve koştum bir saattir bakışıyoruz

sonra sizinle paylasayım dedim ama flasla çok parladı resimler flassız da çok karanlık sonra paylasırım artık bu arada fotograf cekerken fark ettim de bunun kullanma klavuzu falan yok garanti belgesi ve fatura var sadece heyacandan orada bakmamısım sahte olma gibi bir durum olmaz sanırım ama size bir sorayım dedim bir de bunun mekanızması nasıldır öteki baktıklarımın altında mıdır ustalar bir yorumlarsa çok sevinirim