Ankthas yazd覺:Orient'in tipini beendiyseniz Orient - Kamasu modelleri hem otomatik hem safir caml覺 hem de 2. elde 1000 TL alt覺na bulunabiliyor forumda. Dayan覺kl覺l覺k konusunda s覺k覺nt覺 癟覺kmaz.
Evet o da ho ama saat lugat覺nda kar覺l覺覺 nedir bilmiyorum(varsa yeillendirin l羹tfen), g繹stergeleri yuvarlak olanlar覺 sevdim. Duro,submariner ve ray gibi.
ozgtegin yazd覺:Otomatik saat veya kuvars saat se癟imini dayan覺kl覺l覺k fakt繹r羹ne g繹re yapmamak laz覺m. Biri 繹b羹r羹nden daha dayan覺kl覺d覺r diyemeyiz. Tabii ki marka, mekanizma ve kasa yap覺s覺ndan bu genelleme yap覺labilir. Ben otomatik saat tavsiye ederim; beendiiniz Orient Ray 2 gayet dayan覺kl覺 bir saattir ve memnun kal覺rs覺n覺z. Ama illaki hor kullanmal覺k, i癟inizin rahat edecei daha uygun bir saat d羹羹n羹yorsan覺z ucuz bir Casio da iinizi g繹r羹r...
Teekk羹r ederim hocam, uan "g羹ndelik mi yoksa 繹zel g羹nde mi kullanaca覺m" sorunsal覺n覺 癟繹z羹nce ray2 veya duroya y繹neleceim. Duro + nato strap 癟ok ho f/p olabilir. G羹ndelik ac覺madan kullan覺r覺m, dier yandan ray2 癟ok yak覺覺kl覺