TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SNAE08P Chronograph Yorum ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko SNAE08P Chronograph Yorum ve Tavsiye

Mesaj amakusa » 20 Kas 2011, 02:37

Herkeze selam, hediyesaati internet sitesinden Seiko SNAE08P Chronograph saat almayı düşünüyorum. Tecrübe sahibi değilim bu konuda bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum..

Resim

http://www.hediyesaati.com/urundetaylari.php?uid=18095&model=seiko-snae08p

Almayı düşündüğüm saat bu. Fiyatı 584TL

Fiyat aralığımda 400-600 üstadlar bi el atsalar :D şimdiden sağa olun..
Kullanıcı avatarı
amakusa

Re: Seiko SNAE08P Chronograph Yorum ve Tavsiye

Mesaj amakusa » 20 Kas 2011, 16:06

Admin saat ismini ve konu başlığını düzenlemiş. Bu ne ilgi böyle :) Sağa olun :thumbup:
Kullanıcı avatarı
amakusa

Kendi enerjisini üreten saatler için öneri ve tavsiye

Mesaj amakusa » 20 Kas 2011, 18:14

500-600 tl bir bütçe için, pilsiz çalışan sportif bir saat aranıyor :D Siz olsaydınız hangi markayı tercih ederdiniz.
Kullanıcı avatarı
amakusa

Re: Seiko SNAE08P Chronograph Yorum ve Tavsiye

Mesaj Bond » 20 Kas 2011, 18:37

amakusa yazdı:500-600 tl bir bütçe için, pilsiz çalışan sportif bir saat aranıyor :D Siz olsaydınız hangi markayı tercih ederdiniz.

Amakusa farkındaysan genel manada forumda bir düzen ve titizlik söz konusu, bu şekilde açılan başlıklara pek kimse cevap vermeyecektir. 500/600 TL için bir sürü danışma başlığı bulunuyor, ek olarak sorduğun Seiko SNAE modelinin farklı renkleri için dolu inceleme ve yorum konusu da mevcut. Bilgiye kolay ulaşılsın diye konu düzenliyoruz, foto ekliyoruz, model bilgisini yazıyoruz vs ama sizde biraz hassasiyet gösterin lütfen, bu nedenle ikinci başlığını buraya birleştirdim.

İlk sorun için ise üstteki quartz chronograph Seiko modeli senin zevkine hitap ediyorsa elbette alınabilir. Bayiden pazarlıkla kolunda deneyerek almanı tavsiye ederim zaten indirim olacaktır. Ben olsam bu renk kombinasyonu tercih etmezdim. Öneri için ise 500 TL'ye binlerce model quartz saat bulunuyor, biraz forumu incelemeni tavsiye ediyorum.

İkinci sorundaki mekanik bir model için bu bütçe ile ülkemizde çok fazla seçeneğin bulunmuyor. Seiko, Orient, Citizen vb markalardan beğendiğin model olursa tercih edebilirsin diyebilirim. İndirimlerle Jacques Lemans bulabilirsin belki ETA 2824 yada CL888 mekanizmalı ya da belki Tissot alt serilerden. Bunlar ne dersen arama kısmına yazıp bilgilere ulaşabilirsin. Swiss ve Japon markaları için bu bütçede çeşitli öneri başlıkları var onlara da göz atman faydalı olabilir.

Danışma formatı için bu bölüm içinde sabit bir başlık var daha spesifik cevaplar alman için o formata göre konunu düzenleyebilirsin. Link altta ayrıca fiyat klasmanlarına göre tavsiye edilen saat markaları diye bir başlıkta mevcut, oraya bakabilirsin. iyi forumlar.

TSF Saat Danışma Formatı Örnek Konusu :arrow: viewtopic.php?f=62&t=5544#axzz1eGAeiguJ

Fiyat Klasmanlarına Göre Tavsiye Edilen Saatler :arrow: viewtopic.php?f=62&t=1841#axzz1eGCAzk9q
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: şimendifer ve 126 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners