Nişanlım nişan için saat almak istedi kolumda adidas spor saat vardı bende bütçeyi zorlamadan fakat oğluma bile hediye edebileceğim güzel
bir saat almak istedim ve pekde bişey bilmeden seiko 5 serisine baktım ve bir modeli beğendim aldım.
şimdi saat hakkında sormak istediğim birkaç soru olacaktı.
1) Saat mekanizması otomatik. otomatik saatlerde geri kalma vs gibi bir durum oluyor mu? mesela atıyorum ayda bir 2-3dk gibi...
2) Saatin üzerinde göremedim ama internette 3ATM yazıyor bu 3ATM su geçirmezlik kaç metreye tekabil ediyor denizde banyoda problem çıkarır mı? farzedelim saate su kaçtı problem yaratır mı mekanizmaya? tuzlu su heralde çıkarır gibime geliyor.
3)Cam Kristal cam bildiğim kadarıyla kalite oranı nasıldır? çabuk çizilebilir mi? çizilirse değişim yapıyor mu seiko?fiyatı ortalama ne kadardır?
4)Otomatik saatler dikkat etmemiz gereken bir durum varmıdır?
5) Saati bir avmde saatçiden nakit 175 liraya aldım fiyatı/kalitesi/mekanizması nasıldır?sizce uygun mu?
SEIKO SNKE61J
Ürün Detayları
Durum: Çelik
Kristal: Mineral
Bilezik: Çelik
Hareketi: mekanik otomatik seyretmek
WR: 3 ATM
IP kaplama, kalibre 7S26, lacivert kadran, saat, dakika, saniye, görüntü sayısı, hafta, parlak ve etiketler, 37 mm çap günü ile gövde ve paslanmaz çelik bilezik
-IP kaplama,görüntü sayısı,hafta nedir arkadaşlar