SeRxx yazdı:Merhabalar,
300-400 dolarlık saatlerin ülkemizde 2,700-3,000 lira civarı listelendiğini gördükten sonra JDM olayına güzel bakmaya başladığımı söyleyebilirim.
Bu modelleri "Seiyajapan" veya "Global Rakuten"den rahatlıkla temin edebilirsiniz.
Thevenin yazdı:Eger satin almak istediginiz JDM Seiko'yu forumda gorduyseniz, sahibinin fotograflarini eklemeyi bitirmesini bekleyin. Bitirince gidip ondan alin.
Fotograflar ara sira geliyor, saat gorunuyor; ama sahibi mesajlariniza cevap vermiyorsa derhal uzaklasin.
Aradiginiz modeli Tokyo kapalicarsisi dahil henuz hicbir yerde gormediyseniz merak etmeyin, hozburun bulamazsa SerkanGS sizi bulur
seikofan yazdı:Herkese iyi günler dilerim sevgili saat sever dostlarım.Sorum başlıkta da yazdığım gibi Japan Domestic Market diye bilinen yani sadece Japonya için üretilen Seikoları düşünmekteyim bu aralar ama amazon ve rakuten sitelerinde baktığım kadarıyla Türkiye ye kargo yok.Sitede bu güzel saatlere sahip olan var hatta satan da mevcut ama ben sıfır alma taraftarıyım.Bu konuda beni bilgisi ve tecrübesiyle aydınlatan birisi olursa çok mutlu olurum .Seikonun yaptığı bu yaptığı bencilliği de anlaşmış değilim böyle efsane modeller çıkarıp başkasına satmamak ayıp olmuş bence.![]()
TSayiR yazdı:Kusura bakmayın ama anlayamıyorum ben sizi. yani alacak site bulamıyorsunuz bulsanız alacaksınız hemde yurt dışında bilinmeyen sitelerden alma riskini göze alıyorsunuz (amazon ebay a lafım yok) hemen sonrasında da gelme zamanını beklemeyi göze alıyorsunuz sonrasında da gümrük vergisini göze alıyorsunuz.Ama Cirlop gibi gıcır gıcır çil çil hemde aradığınız bir çok siteden daha ucuz bu:
viewtopic.php?f=12&t=21598&p=421727#p421727
viewtopic.php?f=202&t=21553#axzz43Bpus9iR
saatlere yok diyorsunuz. olay bu mudur? gerçekten anlayamıyorum aydınlatın beni
Thevenin yazdı:Eger satin almak istediginiz JDM Seiko'yu forumda gorduyseniz, sahibinin fotograflarini eklemeyi bitirmesini bekleyin. Bitirince gidip ondan alin.
Fotograflar ara sira geliyor, saat gorunuyor; ama sahibi mesajlariniza cevap vermiyorsa derhal uzaklasin.
Aradiginiz modeli Tokyo kapalicarsisi dahil henuz hicbir yerde gormediyseniz merak etmeyin, hozburun bulamazsa SerkanGS sizi bulur
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir
|