TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tag Heuer Link Benzeri Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tag Heuer Link Benzeri Saat Önerisi

Mesaj sieger » 18 Kas 2015, 13:07

Selamlar arkadaşlar, bu forumdaki ilk postum umarım yanlış bir şey yapmıyorumdur.

Resim
Ben normalde Raymond Weil Maestro kullanıyorum. Geçenlerde bourne filminde Tag heuer ct1111 i gördüm, ve gerçekten çok hoşuma gitti, içindeki 3 ufak alanları, takvimin yamuk olmaması (yeni f1 serilerinde yamuk koymuşlar çok sinir bir şey) grçekten hoşuma gitti. Sanıyım Link serisinin en güzel saati. Ancak Türkiyede ona denk gelemedim maalesef, benzerine bile denk gelemedim, zira bi bourne versiyonu var saatin içi renkli, br de düz hali var, seçme şansım olsa düz olanını seçerdim.
Resim
Filmdeki
Resim
Düz olanı

Sonra öyle araştırırken nereden bulabilirim diye, bir tane ispanyol adam buldum chrono24ten, web sitesi falan var, 800euroya 2. el satıyor ve 41mm, yani baya düzgün boyut, 42mm biraz büyük oluyor bana, rahat edemiyorum çok, 38-41 arası güzel. Bu da 2400 liraya geliyor sanırım, ancak saatlerde gümrük nedir nasıl olur hiç bilmiyorum, ve tabii ki bunun hepsini tek seferde çıkarmak da sorun olabilir, taksit olabilse memnuniyetle..

Sizlere sorum, bu tarz bir saat ne olabilir, bir çok yere baktım ancak sizler daha iyi bilirsiniz, sade olması lazım, çelik kordon, chrono, oldukça sağlam (aşırı çok spor yaparım ben) ve her şekilde kullanabilmem lazım. Bendeki raymondu sadece iş yerinde giyebiliyordum, biraz üzücüydü, hatta kırılırsa falan diye spor için asker saati almıştım ama siz de bilirsiniz ki çok da tatmin edici bir saat değil :)
instagram.com/archpatek
Kullanıcı avatarı
sieger

Re: Tag Heuer Link Benzeri Saat Önerisi

Mesaj Alcest » 19 Kas 2015, 02:14

Chrono24'ten alışveriş yapmadım ama gümrük vergisi 75 doların üstünde ürünler için fiyatının %20'sidir.(Kargo ücreti hariçtir bu fiyata tabii)
Kullanıcı avatarı
Alcest

Mesaj eraslani » 19 Kas 2015, 07:07

Bileziği çok oryantal göründü bana..Sanırım bu model pilli..daha iyi seçenekler mutlaka vardır.
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj sieger » 19 Kas 2015, 09:39

eraslani yazdı:Bileziği çok oryantal göründü bana..Sanırım bu model pilli..daha iyi seçenekler mutlaka vardır.

Evet pilli bir model, o yüzden sanırım diğerlerine göre hayli de ekonomik. Yoksa 800 euroya tag heuer zor gibi. Bu tarz başka neler önerebilirsiniz acaba? Ya da nasıl bakmalıyım?
instagram.com/archpatek
Kullanıcı avatarı
sieger

Mesaj eraslani » 19 Kas 2015, 16:51

tag yada dengi bir markada 800 Euro zor dediğiniz gibi..
2.el düşünülürse şöyle bir alternatif olabilir,
viewtopic.php?f=203&t=18634#axzz3rrDUmogP
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj sieger » 19 Kas 2015, 17:04

eraslani yazdı:tag yada dengi bir markada 800 Euro zor dediğiniz gibi..
2.el düşünülürse şöyle bir alternatif olabilir,
viewtopic.php?f=203&t=18634#axzz3rrDUmogP

çok teşekkür ediyorum üstadım, benim dediğimnden çok daha güzel bir saatmiş, ancak fiyatından ben bakmamışım bile, bond ile iletişime geçiyorum. Tekrar çok teşekkür ederim vaktin için.
instagram.com/archpatek
Kullanıcı avatarı
sieger

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: MacGyver ve 61 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners