Bond, her zamanki gib tesekkurler.. daha once ulysee nardin maxi marine kullandim, aslinda cok begendigim bir saatdi, fakat yine fazla kalin geldi kullanamadim. Chopard da IWC gibi cok uzagimda olan markalar, bir turlu isinamiyorum.
Oneriler arasinda arastirirken bir saat gozume carpti ki, inanilmaz, Zenith Elite Heritage Ultrathin. Saat mukemmel, ve fiyati inanilmaz, ikinci elde 2000 USD nin altina alinabiliyor. Daha cok yeni ultrathin jaeger almasam kesin kolumdaydi, yine de dusunmekteyim.
Bu markayi oneren Serxx, Tolgi, Miriel cok tesekkur ederim.

Rolex explorer 2 hakikaten tam istedigim gibi ama rolex olmasin diyordum. Degerlendirmeye girecek sanirim, sabit bezel, ince kasa ve GMT beni biraz kalbimden vurdu.
Tudor, Bell&Ross, Omega, Bvlgari dusunmuyorum su asamada.
AFL

cok tesekkur ederim. Hakikaten tam zevkime uygun cok guzel bir saat. Hemen arastirdim, yakin zamanda satilik bulamadim, ama nasilsa bulunur. Glashutte ile ilgili tek endisem, sanki Lange istemiste alamamis imaji. Aslinda boyle bur durum olmadigini biliyorum ama nedense kafamda boyle bir imaj var.
Cagatay oneriler icin tesekkurler.
Bu arada benim aklima bir saat takildi, uygun fiyata da buldum, ama kalinlik tutmuyor.
Saat Jaeger LeCoultre Amvox Alarm. Fiyat olarak cok iyi. Tabii kesin kes son sahibi oluyorsun o ayri.

2. Secenek te Onat in gaziyla Pam512. Pam 292 yi dusundum ama 45mm kesinlikle bana gore degil.
Bakalim...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...