Orhanbalu yazdı:@ozahmetoz
Merhaba, forumda çoğu yerde rolex e giriş seviyesi diye bir cümle kullanılıyor. Ben böyle bir genelleme yapamıyorum. Giriş için şu veya bu olacak diye birşey söz konusu değil. Siz hangi modeli beğeniyorsanız o modeli alıp kullanırsınız, eğer ileride farklı bir model ilginizi çekerse onuda alırsınız ya satar yenisini alırısınız. Aslında beğendiğiniz saat çok mantıklı çoğu giyime ve mesleğe uygun bir saat. Kadran siyah 3-6-9 rakamlı klasik görünümlü bir saat. Ayrıca Milgauss u da göz önünde bulundurmanızda fayda var. Mesleğinizi bilseydim seçim konusunda daha yardımcı olabilirdim.
Merhabalar,
Rolex sahipligi farkli bir bakis acisi gerektiriyor demekki, cok da haklisiniz aslinda. Patek'in CEO'sunun ikinci en iyi saat markasinin Rolex oldugunu vurgulamasindan sonra ozellikle, gercekten hicbir modeline giris denmemeli. Ben giris modeli derken aslinda ozel bir kullanim amacina uygun degil de bircok ortamda kullanilabilir, uzun sure hevesim gecmeyecek bir model diye dusunmustum

.
Elektronik Muhendisiyim, hatta eski yillarda manyetik alan altinda da calisiyordum, ama bu beni Milgauss'a yonlendirmesin, cunku bana ozel bir durum ifade eden bir saat gibi geliyor, cok hos bir saat o ayri konu
Ote yandan ciddi yonlendirilmeye ihtyacim var cunku cok miktarda 2. el satilik Rolex var ve nasil guvenip alabilecegimi bilemiyorum.