TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Frederique Constant Alım Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Frederique Constant alım yorum

Mesaj raven » 19 Ara 2013, 20:42

Frederique Romantique :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj Tolgi06 » 19 Ara 2013, 20:43

laz5353 yazdı:
Tolgi06 yazdı:Öncelikle evli oluşuna şaşırıp, eşine nice yıllara diyeyim :D

Model olarak da Maurice Lacroix'in çok hoş modelleri var ki sende paylaşmışsın bir tane.

nice yıllar derken :D doğum günü değil mart ta doğum yapacak inşallah onun için hediye bakıyorum :D

Pardon yanlış okumuşum ben doğumgünü olarak okudum yanlışlıkla :D .
Allah analı babalı büyütsün :champ:
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj herofb » 19 Ara 2013, 22:00

Bende gerçekten çok şaşırdım , minik için şimdiden tebrik ederim , Allah sağlık , huzur versin inşallah

Benim nacizane yorumum imkan varken yok erkek saati yok pahalı demeyin alabileceğiniz en iyi hediyeyi alınız :thumbup:

madem Rolex sevilmiyor önerim sırasıyla cartier ballon blue olur , chopard happy sport ya da bvlgari
Kullanıcı avatarı
herofb

Re: Frederique Constant Alım Yorum

Mesaj Cct » 19 Ara 2013, 23:51

Durum bambaşkaymış yaa :shock:

Bu durumda HeroFB'ye katılıyorum. İlla saat olmak zorunda değil ayrıca takı da olur bence doğum için :thumbup:

Allah analı babalı büyütsün :)
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Bg17 » 20 Ara 2013, 13:33

HeroFB yazdı:Bende gerçekten çok şaşırdım , minik için şimdiden tebrik ederim , Allah sağlık , huzur versin inşallah

Benim nacizane yorumum imkan varken yok erkek saati yok pahalı demeyin alabileceğiniz en iyi hediyeyi alınız :thumbup:

madem Rolex sevilmiyor önerim sırasıyla cartier ballon blue olur , chopard happy sport ya da bvlgari

Kesinlikle katiliyorum.

Tek yorumum, bayan saatlerinde jlc ye de bakilabilir....takip etmemekle beraber cok guzel mucevherimsi modelleri mevcut.

Bir de quartz bence bayan saati icin gayet mantikli bir secenek.(herhangi bir makenizmadan niye nefret edilir hic bir sekilde anlayamiyorum, otomatik saatle ve quartz arasinda sevgi nefret iliskisi doguracak nasil bir iliskidir bu) sahsen hala quart saat aliyorum, alirim da.

Benzer bir ikilemde kalip esimin rolex e allerji yapmasi nedeniyle omega constellation aldim, kendisi memnun, ilk otomatik saati ve kullanmasinda sorun cikmadi.hatta ayni saatin quartz indan kendime de aldim, nikah yuzugu niyetine takiyoruz ;)
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Anesthesia » 20 Ara 2013, 13:51

tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin.

nette "emzirme saati" diye aratarak bulacağınız saatlerin esprisi nedeniyle göz önüne alabileceğinizi hatırlatırım:)

aynı durum benim için de geçerli, ocağın ilk yarısı ben de baba olacağım ve kendime babalık hediyesi olsun diye Concord TSF SE alıyorum, hanıma da "feedy"

hain miyim neyim :)
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj Laz5353 » 21 Ara 2013, 16:18

HeroFB yazdı:gerçekten çok şaşırdım , minik için şimdiden tebrik ederim , Allah sağlık , huzur versin inşallah

Benim nacizane yorumum imkan varken yok erkek saati yok pahalı demeyin alabileceğiniz en iyi hediyeyi alınız

madem Rolex sevilmiyor önerim sırasıyla cartier ballon blue olur , chopard happy sport ya da b

[/quote]
Tolgi06 yazdı:
laz5353 yazdı:
Tolgi06 yazdı:Öncelikle evli oluşuna şaşırıp, eşine nice yıllara diyeyim :D

Model olarak da Maurice Lacroix'in çok hoş modelleri var ki sende paylaşmışsın bir tane.

nice yıllar derken :D doğum günü değil mart ta doğum yapacak inşallah onun için hediye bakıyorum :D

Pardon yanlış okumuşum ben doğumgünü olarak okudum yanlışlıkla :D .
Allah analı babalı büyütsün :champ:

Anesthesia yazdı:tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin.

nette "emzirme saati" diye aratarak bulacağınız saatlerin esprisi nedeniyle göz önüne alabileceğinizi hatırlatırım:)

aynı durum benim için de geçerli, ocağın ilk yarısı ben de baba olacağım ve kendime babalık hediyesi olsun diye Concord TSF SE alıyorum, hanıma da "feedy"

hain miyim neyim :)

iyi dilekleriniz için çok teşekkur ediyorum hepinize saaten vazgeçtim pırlanta almaya karar verdim kadınlar saat beğenmiyor pek pırlanta dedinmi gözleri beş açılıyor :D
Kullanıcı avatarı
Laz5353

Mesaj bengisaat » 22 Ara 2013, 01:17

Tam bende aynı şeyi yani saat almaktan vazgeçin pırlanta bir yüzük veya kolye alın diyecektim ki ; sizde buna karar vermişsiniz :)
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 123 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners