TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Omega DeVille 1968 Değer Bilgisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Omega DeVille 1968 Değer Bilgisi

Mesaj Enkiomk » 25 Haz 2013, 13:35

Merhaba öncelikle saatten pek anlıyan birisi değilim bu formu şans eseri buldum.. elimde omegaya ait De Ville model seri numarasından bulabildiğim kadarıyla 1968-70 arası üretilen altın kaplama bir saat bulunmakta sorunsuz çalışmakta..bu saatin değeri ederi nedir merak ediyorum bilgisi olan biri cevap verebilirse çok memnun olurum.. serinumarası: 2604xxxx
Şimdiden teşekkürler..

Resim

fotoğraftakinden daha koyu bir sarı.)
Kullanıcı avatarı
Enkiomk

Re: Omega DeVille 1968 Değer Bilgisi

Mesaj Enkiomk » 26 Haz 2013, 18:25

anlaşıldı kaldır çöpe at diyorsunuz ;)
Kullanıcı avatarı
Enkiomk

Mesaj drk » 26 Haz 2013, 21:01

Hayır elbette :) Maddi beklentiniz ne düzeyde bilmiyorum ama bu temizlikte bir omega mutlaka para eder. Ben olsam satmaz anı olarak saklardım ama, anısı varsa tabi ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Enkiomk » 26 Haz 2013, 23:36

Drk yazdı:Hayır elbette :) Maddi beklentiniz ne düzeyde bilmiyorum ama bu temizlikte bir omega mutlaka para eder. Ben olsam satmaz anı olarak saklardım ama, anısı varsa tabi ;)

Sadece değerini merak ediyorum satmak gibi bir düşüncem şu an için yok ;) anısı muhakkak var tabi :)
Kullanıcı avatarı
Enkiomk

Mesaj onatozer » 27 Haz 2013, 00:13

Bu tarz saatlerin değerini kanımca ya satıcısının gönlü ya da alıcısının kesesi belirliyor. Drk'in de değindiği gibi anı olarak saklandıkça değerinin katlayacağını düşünerek vintage omega lara bir süre göz gezdirdiğim kadarı ile güzelliği kadar maddi değer biçilmeyen modellerden...
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj Enkiomk » 27 Haz 2013, 13:16

mcco yazdı:Bu tarz saatlerin değerini kanımca ya satıcısının gönlü ya da alıcısının kesesi belirliyor. Drk'in de değindiği gibi anı olarak saklandıkça değerinin katlayacağını düşünerek vintage omega lara bir süre göz gezdirdiğim kadarı ile güzelliği kadar maddi değer biçilmeyen modellerden...

Yorumunuz için teşekkür ediyorum..
Kullanıcı avatarı
Enkiomk

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners