TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio Edifice 1000 ve 700 Serisi Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Casio Edifice 1000 ve 700 Serisi Yorum

Mesaj remzi » 20 Şub 2013, 01:22

merhaba bu siteye bugün üye oldum amacım saat almak ama iyice emin olmak istiyorum seçmek konusunda bana yardımcı olabiliceğnize inanıyorum aklımda casio edifice eqs 1000veya 700 serileri var ama bu seriler hakkında ne söyliyebilrisiniz yada başka bi marka nasıl saatler öneririrsiniz ? çok teşekkürler
Kullanıcı avatarı
remzi

Re: Casio Edifice 1000 ve 700 Serisi Yorum

Mesaj mvurucu » 27 Şub 2013, 12:42

Merhaba

Bugün bu başlıkta biraz vakit geçiriyorum size de şahsi yorumumla öneride bulunmak isterim.
Yazacaklarım tamamen şahsi görüşüm olup tarzınızı tam olarak bilemediğimden kendi bakış açım ile yorum yapacağım.

Zamanında(2009) casio nun ef 550 red bull unu çok beğenip o zaman 400 tl vererek almıştım...
daha sonra hemen hevesim kaçtı, vitrinde elde çok hoşuma giden saat sahibi olduğumda bir hafta gibi bir sürede kendinden soğuttu
sanırım bunun saatin ruhu ile alakası var otomatik veya kurmalı yani mekanik saatler insana daha hoş geliyor, daha iyi bir bağ kuruluyor saatle aranda

Şu an edifice 700-1000-1100 serileri aşağı yukarı 700-1000 tl arasında bir fiyat aralığında,

eğer aradığın spor görünümlü bir quartz chrono veya benzeri özellikte fonksiyonlu bir saatse
seiko veya tissot da hoşuna gidecek modeller olabilir bakmanı öneririm...
aynı bütçede veya üzerine bir şeyler eklenerek giriş seviyesinde bir otomatik tissot da edinebilirsin
veya yine otomatik bir seiko veya orient e sahip olabilirsin

eğer sıfır olmasa da olur, temiz bir ikinci el saat içime siner dersen sitenin ikinci el ilanlar bölümüne br göz atabilirsin

mesela benim şahsi bakış açımdan bir örnek vereyim
casio edifice 1000 e yaklaşık 1.000,00 tl gibi bir rakam ödemektense üzerine biraz daha biriktirir bekler bir şeyler daha koyarım.
1600 tl ye 2. el otomatik longines hydroconquest
1700 tl ye 2. el quartz omega seamaster alabilirsin

ikisi de gerek kalite gerek manevi olarak casio yu silkeleyecek saatler
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: borabzdn ve 143 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners