TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio Edifice ve Lorus Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Sizce Casio mu Lorus mu ?

Mesaj emreekaya » 23 Tem 2012, 12:54

Bu saatleri burdan bulmam imkansız :s Başka şansım yok malesef. Bileğim küçük umarım aldığım saat bileğimde emanet gibi durmaz :)
Kullanıcı avatarı
emreekaya

Mesaj tarkandemir » 12 Ağu 2012, 11:14

İki modelden Casio olanı tercih edebilirsiniz. Casionun kadranı carbon görünümlü olduğu için diğerine göre daha güzledir.
Kullanıcı avatarı
tarkandemir

Mesaj tuintu » 29 Ağu 2012, 22:50

Casio fanatiği sayılırım fakat bu iki seçenekten Lorus'u tercih ederdim. Ayrıca Lorus'un arkasında Seiko var :D
Tempus fugit
Kullanıcı avatarı
tuintu

Mesaj baykalbul » 02 Kas 2012, 00:30

Drk yazdı:Böyle saat almamalısınız. İkisini de mutlaka bileğinizde deneyin, sonradan hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

katılıyorum ama benim için vitrinde görmem de yeter. vitrinde görmek bileğe takmak gibi çünkü gerçek boyutunda ve gerçek ışık ve renginde görüyorsun. ama tabi bileğe takmak en iyisi. ben netten almak hoşuma gittiği için vitrinde bakıp denemiyorum. :roll: :P :geek:

vitrin kirası veresim var saatçilere. çünkü netten satış onların satışını vurabilir ama orjinal olma ihtimali daha yüksek oluyor saatçide. parası bol olan ve saatı bol alan ikisinide tercih edebilir. ben bir saatçiden casio marine modeli beğendiğim için ondan bir saat alacağım dedim kendi kendime çünkü vitrinden çıkarıp göstermişti bana. sonra o modeli netten almak ihtimali tuhafıma gitti çünkü dükkancıyı kullanmış gibi olacaktı. tamam dedim bundan bir saat alacağım. casio g 1200b-1adr modelini saatçiden alacağım. iyi bir indirimde yaptı . yanındaki tamirci ile konuştum. http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=13&t=7587#axzz2B54VrVW3
buradaki saat ile aynı sadece radio bandı yok. turuncu kordon çok güzel duruyor... :geek: :geek: :super: maşallah Resim

bir lorus görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti. araştırmıştım. lorus seiko nun bir bölümü imiş. sanırım daha ucuz saat yapmak için isim değiştirmişler. ilerde resim eklerim buraya inşallah lorus un beğendiğim modeli ama gerçekte daha güzel görünüyordu. :thumbup: işte resmi yüklüyorum :) : Resim oldukça ucuz bence bu güzellikte ve özellikte saat için. 215 tl diyor nette belki daha ucuza bulunur mağazada biraz daha pahalıydı.

diğer güzel bazı lorus modellerinide koyayım :

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
bu güzel ve ucuz modeller beni bir lorus sahibi yapmaya itiyor saatime ek olarak. bakalım :)

vitrinde görmeye bir kere daha parmak basmak istiyorum. saat büyük olabilir mesela ve netten alınca tam bir fiyasko olur çünkü büyük saati herkes sevmiyor. renklerde farklı olabilir nette.. nette birden fazla video ve resime bakmakta fayda var. :thumbup: :thumbup:

bu mesaja devam edeyim ve bu fiyattaki momentus un modellerine bakalım. seiko nun pulsar modelleride var ilgilenenler için lorusdan biraz daha pahalı.. açıkcası perpetual takvimi çok seviyorum. üşengeçmiyim, pratikçi miyim ama takvimle uğraşmak istemiyorum. bu saatleri alanlar buna dikkat etmeli. her modelde otomatik takvim yani perpetual takvim olmuyor..

Resim

Uploaded with ImageShack.us

MOMENTUS FS108E-04RB (bu tür simsiyah saatleri tercih etmeyin çünkü iç karartıcı olduğu kanaatindeyim. rakam yerleri beyaz diğer yerleri siyah saatim olmuştu o da iç karartıyordu. dikkat edin buna derim) : Resim

Momentus FS108B-04RT (favorim ama bir perpetualli değil maalesef. çok cıks, şık duran modeller bence.) : Resim

Kullanıcı avatarı
baykalbul

Mesaj PhD » 04 Kas 2012, 17:44

Casio daha farklı duruyor. Lorus biraz daha sıradan.
Kullanıcı avatarı
PhD

Mesaj buruc13 » 28 Kas 2012, 17:56

tabiki lorus, makinası seiko' dur sonuçta. casio ile seiko da kıyas kabul etmez.
Kullanıcı avatarı
buruc13

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners