Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
numan1ol » 11 Kas 2013, 14:07
Slm arkadaşlar size sormak istediğim ben de eski köstekli bir saat var ben bu saati saatciye gösterdim ve bana saatin direğinin kırıldığını burda yapayacağını söyledi sizden ricam istanbulda anadolu veya avrupa yakasında gösterebileceğim bir saat usta varmı ? (unutmadan saat 50-60 senelik nacar marka ) şimdiden teşşekürler.
-

numan1ol
-
asymptote » 11 Kas 2013, 14:24
numan1ol yazdı:istanbulda anadolu veya avrupa yakasında gösterebileceğim bir saat ustası varmı ?
Üsküdar'da Fazıl Usta, Tahtakale'de Faruk Usta var.
Şok emici sistemi olmayan cep saati/kol saati almayın ve aldırmayın arkadaşlar, hepsinin direği illa ki kırılıyor bir süre sonra..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
numan1ol » 11 Kas 2013, 17:43
teşekkür ederim

asymptote bi ricam var ustaların adreslerini verebilirseniz güzel olur.
-

numan1ol
-
ankerhemmung » 12 Kas 2013, 14:57
Önceden tamir fiyatını sorun. 50-60 senelik nacar dediğiniz "TC Devlet Demir Yolları" saatlerinden olabilir. Eğer sizin için manevi değeri yüksekse tamir ettirin. Bu saatlerin tamir gerektirmiyenleri bile pahalı değil.
"İNSANA SIR OLANI GÖRDÜĞÜM DEMLER OLDU"
-

ankerhemmung
-
Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir